Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

  • «Στάδιο Μετροπολιτάνο» (70.460), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας.
  • Στα τελευταία 15 επίσημα ματς απέναντι στην Ατλέτικο, η Ρεάλ έχει πέντε νίκες, εννιά ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε εννέα από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς.
  • Ο Σιμεόνε έχει απολογισμό 8-14-15 απέναντι στη Ρεάλ και 7-7-6 κόντρα στον Αντσελότι, ενώ ο Αντσελότι μετρά επτά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και επτά ήττες με αντίπαλο την Ατλέτικο.

Ρεπορτάζ Ατλέτικο Μαδρίτης

Ηχηρή «σφαλιάρα» δέχτηκε η Ατλέτικο στο «Μεστάγια», χάνοντας με 3-0 από τη Βαλένθια για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Σιμεόνε ήταν κατώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε δύο τέρματα του Ντούρο (5′, 34′). Οι γηπεδούχοι τιμώρησαν ακόμα περισσότερο την απαράδεκτη αμυντική συμπεριφορά της Ατλέτικο, βάζοντας και τρίτο γκολ στο 54′ με σουτ του Γκέρα έξω από την περιοχή. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος», που επεδίωξαν να ρεφάρουν στο ματς απέναντι στη Λάτσιο για το Champions League. Ο Μπάριος άνοιξε το σκορ στην Ιταλία στο 29ο λεπτό, όταν το μακρινό σουτ του κόντραρε στον Βεσίνο και ξεγέλασε τον Προβεντέλ. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, η Ατλέτικο δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά από απομάκρυνση σε κόρνερ ο Λουίς Αλμπέρτο έβγαλε σέντρα κι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά για να πετύχει το τελικό 1-1.

Stat attack: Τρέχει σερί δέκα νικών και δώδεκα αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα της.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Μπάριος, Σογιουντσού, Ρεϊνίλντο και Λεμάρ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντεπάι, Ντε Πολ και Κόκε.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Όμπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένεζ, Ερμόσο, Καράσκο – Γιορέντε, Βίτσελ, Σαούλ – Γκριζμάν, Μοράτα.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Διατήρησε το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα με το εντός έδρας 2-1 επί της Σοσιεδάδ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό, η Ρεάλ χρειάστηκε ένα δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει την ανατροπή. Στο 46′ ο Βαλβέρδε ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έπειτα από γύρισμα του Γκαρθία. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «μερένγκες» δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, βρίσκοντας το κεφάλι του Χοσέλου με εξαιρετική σέντρα στο 60′. Με νίκη ξεκίνησε και την πορεία της στην Ευρώπη η «βασίλισσα». Παρότι βρήκε απέναντί της μια πολύ ζόρικη αντίπαλο, όπως αποδείχθηκε η Ουνιόν Βερολίνου, κατάφερε τελικά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Λυτρωτής ο συνήθης ύποπτος Μπέλινγχαμ με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για τη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα του Champions League.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια απόντες Κουρτουά και Μιλιτάο, καθώς κι ο Καρβαχάλ. Ο Βινίσιους κι ο Γκιουλέρ επιστρέφουν σιγά-σιγά στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Γκαρθία – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Μπέλινγχαμ – Χοσέλου, Ροντρίγκο.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Εδώ και αρκετά χρόνια τα ντέρμπι της Μαδρίτης δεν περιλαμβάνουν και ιδιαίτερο θέαμα, ενώ συνήθως κυριαρχεί η ισοπαλία. Σε καλύτερο «φεγγάρι» οι φιλοξενούμενοι, δικαίως θεωρούνται το φαβορί έστω και οριακά. Θα τους στηρίξουμε με την combo επιλογή Χ2 & under 3,5 στο 2.00 της Novibet.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending