Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Combo σε Λονδίνο και Λίβερπουλ #Georgiou

Κόντρα στην γκίνια θέλει να πάει ο #Georgiou με προγνωστικά από την Premier League σε Λονδίνο και Λίβερπουλ.

To «μάτιασμα» που έχουμε φάει τις τελευταίες μέρες, είναι το κάτι άλλο. Επειδή όμως πάμε κόντρα σε βασκανίες, επιλέγουμε δύο μεγάλες αναμετρήσεις από την Premier League σε Λονδίνο και Λίβερπουλ για τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Τότεναμ 

H Άρσεναλ βρίσκεται σε φόρμα αυτό το διάστημα, καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Έβερτον την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε μια σαρωτική εμφάνιση απέναντι στην Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, συντρίβοντάς τη με 4-0, δια χειρός, Σάκα, Ζεσούς, Τροσάρ και Έντεγκαρντ, με τον Μικέλ Αρτέτα να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, αφού έσπασαν το αήττητο της ολλανδικής ομάδας που μετρούσε 25 διαδοχικά ματς. Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο προβληματίζεται από τη στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεσή του όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά παίκτες λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν ο Μαρτινέλι με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, ο Παρτέι με ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και οι Ελνένι και Τίμπερ με πρόβλημα στο γόνατο. Έτσι όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε με την Αϊντχόφεν.

Η Τότεναμ δεν μετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που της επιτρέπει να ρίχνει το βάρος στις εγχώριες, ευελπιστώντας, αρχής γενομένης από το σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι του Λονδίνου, να πετύχει κουρασμένη την συμπολίτισσα Άρσεναλ, μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με αντίπαλο την Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει κερδίσει το χειροκρότημα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά σε εντός έδρας ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα όταν έχανε με το γκολ του Χάμερ στο 73′ και χρειάστηκε τις καθυστερήσεις και τα λυτρωτικά γκολ των Ρισάρλισον και Κουλουσέφσκι στο 98′ και 100′ αντίστοιχα για το τελικό 2-1. Οι «πετεινοί» θα πάνε λαβωμένοι στο ντέρμπι, μιας και θα απουσιάσουν οι Γκιλ (βουβωνική χώρα), Μπετανκούρ (γόνατο), Σεσενιόν (οπίσθιο μηριαίο), Γουάιτμαν (αστράγαλο) αλλά και Λο Σέλσο (μηρό). Η πιο ηχηρή απουσία όμως είναι αυτή του Ιβάν Πέρισιτς καθώς θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Ως μηχανή των γκολ χαρακτηρίζεται το τελευταίο διάστημα η Λίβερπουλ, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας σε Αγγλία και Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μετά το νικηφόρο πέρασμα από το «Μολινό», την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Γουλβς με 3-1 που ήρθε με ανατροπή χάρη στα τέρματα των Χάκπο, Ρόμπερτσον και αυτογκόλ του Μπουένο, ακολούθησε νέα νίκη με το ίδιον τρόπο και το ίδιο σκορ στην Αυστρία με αντίπαλο την Λίντσερ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Εuropa League και δράστες τους Νούνιες, Ντίας και Σαλάχ. Σήμερα υποδέχονται την Γουέστ Χαμ, όπου πέραν του τριπόντου που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί στο «Άνφιλντ» για 15ο ματς. Θα απουσιάσουν οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τιάγκο Αλκάνταρα με πρόβλημα στο ισχίο.

Η εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1, ήχησε ως «καμπανάκι», για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που παρότι είδε την άσημη και πρωτάρα στο Europa League, Μπάτσκα Τόπολα να αιφνιδιάζει τους πάντες ανοίγοντας το σκορ στο Λονδίνο, ακολούθησαν τρία γκολ σε διάστημα 16 λεπτών από τους Πέτροβιτς (αυτογκόλ), Κούντους και Σούτσεκ, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουόρντ-Πράους που μοίρασε δύο ασίστ.  Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, τα «σφυριά» θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση αφού εκτός ότι έχουν να κερδίσουν τρία εκτός έδρας ματς από τον Οκτώβρη του 2021, έχουν και τη δυσμενή παράδοση με τους «κόκκινους» με επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Εκτός ο Άλβαρες λόγω τραυματισμού ενώ πιθανή συμμετοχή τόσο για τον Μπόουεν που έλειψε λόγω ίωσης όσο και του Κρέσγουελ που ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Συνδυάζουμε και στα δύο παιχνίδια το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.75 και 1.80 στη Novibet.

Combo σε Λονδίνο και ΛίβερπουλΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Combo σε Λονδίνο και Λίβερπουλ

Περισσότερα

Click to comment

Trending