Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα και καλό στο 1.91 #Klhmats

προγνωστικά

Είδε και απόειδε χθες ο #klhmats στην Αγγλία κι έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα με το Ολυμπιακός – Κηφισιά στο 1.91.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ο Ρόντρι ήταν ένα εκ των πουλέν μου. Όλα αυτά μέχρι χθες, που έπιασε από το λαιμό τον αντίπαλό του, αποβλήθηκε στο 48′, η Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες και το ματς στο 2-0, ώστε να χαθούν τα προγνωστικά της ημέρας. Πάμε στα σημερινά, όσο θυμάμαι το χθεσινό νευριάζω παραπάνω.

Πάμε σήμερα στο Ολυμπιακός – Κηφισιά, αφήνοντας στην άκρη την Αγγλία. Χαοτική η διαφορά ποιότητας, ακόμη κι αν ο Μαρτίνεθ χρησιμοποιήσει τα… δεύτερα απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου. Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά, ιδίως αμυντικά, για να καταφέρουν να κρατηθούν με ευκολία ή δυσκολία στην κατηγορία.

Όπως ομολογεί και το σετ των αποδόσεων, το φαβορί είναι ακλόνητο. Βέβαια, ως έχω αναφέρει πολλάκις, οι αποδόσεις δεν παίζουν στο χορτάρι. Οι ομάδες παίζουν. Θα κρατήσω το ασιατικό over 3 στο εξαιρετικό 1.91. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρο στις αντεπιθέσεις, ενώ ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ για να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
17:00

Ολυμπιακός – Κηφισιά

Over 3 AH

1.91
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending