Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Οι “τρομοκράτες” της ΑΕΚ 2-1 μέσα στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως η νταμπλούχος Ελλάδας αντέδρασε κι έφερε τούμπα το ματς, το οποίο και κέρδισε με 2-1!

Η ΑΕΚ κυριάρχησε του Παναθηναϊκού και πέτυχε μεγάλη νίκη, που την ανέβασε στην βαθμολογία…

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 10΄ λεπτό, με δυνατό σουτ του Τζούριτσιτς, όμως η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε κι έπαιξε τους πράσινους σαν την γάτα με το… ποντίκι.

Αφού δημιούργησε κι έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Λιβάι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσούμπερ στο 35΄ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ πίεσε και για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, το οποίο δεν ήρθε.

Ήρθε όμως στο 68’,  όταν η ΑΕΚ βγήκε γρήγορα στο τρανζίσιον με τον Λιβάι να σπάει την μπάλα στον Τσούμπερ που γύρισε από οριακή θέση την μπάλα προς τον Πινέδα, που την έσπρωξε στα δίχτυα παγώνοντας την Λεωφόρο (1-2) και δίνοντας το προβάδισμα και τη νίκη στην Ένωση με ανατροπή.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (4’ λ.τρ. Γεντβάι), Χουάνκαρ (78’ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν (71’ Αραο), Βιλένα, Τζούριτσιτς (71’ Παλάσιος), Μαντσίνι (78’ Σπόραρ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης.
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς (58’ λ.τρ. Σιμάνσκι), Μοχαμάντι (75’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος (63’ Γιόνσον), Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (63’  β  ), Τσούμπερ, Γκαρσία (75’ Αραούχο).

Click to comment

Trending