Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο σημεία στον Πειραιά με γκολ #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης και καταλήγει σε δύο σημεία με βάση τα γκολ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη με ψαγμένα προγνωστικά, σε μία εβδομάδα όπου δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά εμβόλιμες αγωνιστικές ή Κύπελλα στις χώρες. Πάμε στα σημερινά, στο Ολυμπιακός – Άρης.

Έχουμε και λέμε παίδες, αλλά και φίλες. Η διαφορά στα δύο ρόστερ είναι αισθητή. Θέλετε σε ποιότητα; Θέλετε σε εμπειρία; Θέλετε σε οικονομικά; Θέλετε σε στόχους; Παντού, από όποια οπτική κι αν το πάρεις. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Μαρτίνεθ μετράει ήδη τέσσερις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις. Εντός, γενικά και ανέκαθεν, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός.

Ο Άρης ξεκίνησε με γκρίνια, αλλά με τον Άκαρο τον Μάντζιο στην άκρη του πάγκου προσπαθεί να στρώσει. Θα το βρει το μομέντουμ ο «Στρατηγός», αλλά η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά. Υπάρχουν παίκτες που θα βοηθήσουν, αλλά πρέπει να δέσουν.

Πιθανότατα, οι «ερυθρόλευκοι» θα καθαρίσουν εύκολα. Που θα καταλήξω λοιπόν; Πρώτον στο over 2,5 λίγο κάτω του διπλασιασμού, αλλά και σε ένα ειδικό ποντάρισμα, περιμένοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Κι ας το βάλει όποιος θέλει.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:30

Ολυμπιακός – Άρης

Γκολ και στα δύο ημίχρονα

1.71
BET: 25 units
Μονό
20:30

Ολυμπιακός – Άρης

Over 2,5

1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending