Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εν Ελλάδι γκολ στο 2.32 #Klhmats

προγνωστικά

Επιστροφή στις στήλες για τον #Klhmats με δυάδα από την Super League σε απόδοση 2.32 με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πρώτη στήλη γι’ αυτήν την εβδομάδα. Στην τελευταία, εκείνη της Κυριακής, πληρωθήκαμε στο Ολυμπιακός – Κηφισιά στο 1.91 και μάλιστα δίχως ιδιαίτερο άγχος, αφού και γκολ να μην έβρισκε στις καθυστερήσεις, θα πήγαινε το σημείο μας void. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με προβλήματα στα μετόπισθεν. Είχε που είχε προβλήματα, τώρα ένα παραπάνω. Από δύο σερί τριάρες προέρχεται ο ΠΑΟΚ, σφύζει από ποιότητα. Το over 2,5 εδώ αποτελεί μονόδρομο στα δικά μου μάτια.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, θα παίξουν αμυντικά στον Πειραιά και ότι τους βγει μέσω τις αντεπίθεσης. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο θα παίξουν οι «ερυθρόλευκοι», οι διαφορά ποιότητας εξάλλου είναι μεγάλη. Εδώ θα πάρω το ασιατικό over 2 μόνο και μόνο για την ασφάλεια των χρημάτων μου, καθώς θα παίξω με δυάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, το over 2,5 είναι σε ελκυστική απόδοση λίγο κάτω του διπλασιασμού.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Δυάδα απόδοσης 2.32
20:30

ΠΑΟΚ – Βόλος

Over 2,5

1.60
20:30

Ολυμπιακός – Άρης

Over 2 AH

1.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending