Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Οργή Ατρόμητου για τη διαιτησία

 

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου για τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στην ΑΕΚ στην “OPAP Arena”.

Ο Ατρόμητος έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Για την ακρίβεια, ζήτησαν εξηγήσεις για την ακύρωση του τέρματος που πέτυχαν πριν την ισοφάριση, αλλά και για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα των παραπόνων των “κυανόλευκων” ήταν η αποβολή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά το τέλος του ματς άπαντες στην oμάδα του Περιστερίου ήταν έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR). Μάλιστα, απαριθμούσαν τα διαιτητικά λάθη.

1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′. Κανεις δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνιά.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζέλσκι.

5. Αποκορύφωμα, όλων. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Την Παρασκευή αναμένεται να βγει η επίσημη ανακοίνωση που θα εκφράζει την θέση του Ατρόμητου για όσα έγιναν στην “OPAP Arena”.

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending