Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανοιχτό ματς στο Ζίνσχαϊμ #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats αναλύει την αναμέτρηση Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ της Bundesliga και καταλήγει σε προγνωστικά του 2.03

Ένα και καλό ματς περιλαμβάνει η σημερινή στήλη, με τα προγνωστικά μας να αφορούν τα γκολ στο παιχνίδι του Ζίνσχαϊμ για την Bundesliga.

Προγνωστικά: Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ

Τρομερό ξεκίνημα έχει κάνει η Χόφενχαϊμ στην σεζόν, με δώδεκα βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ, ακολούθησαν οι τέσσερις σερί νίκες. Αποκορύφωμα το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ουνιόν στο Βερολίνο με σκορ 2-0. Η ομάδα του Ματαράτσο πατάει καλά, παίζει με αυτοπεποίθηση και επιθετική νοοτροπία και στοχεύει σε μια εκ διαμέτρου αντίθετη χρονιά με την περσινή.

Από νίκη προέρχεται κι η Ντόρτμουντ που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ με 1-0. Οι Βεστφαλοί απέχουν έναν βαθμό από την σημερινή τους αντίπαλο και δύο από την κορυφή. Η έλλειψη σταθερότητας είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής από όλες τις απόψεις. Σήμερα μάλλον ο Τέρζιτς θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Χόφενχαϊμ κι όχι το ανάποδο. Υψηλό ρυθμό και σκορ αναμένουμε στην «ΠριΖίρο Αρένα», επομένως το over 3,5 αποτελεί επιλογή αξίας στο 2.03 της Novibet.

Ανοιχτό ματς στο ΖίνσχαϊμΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ανοιχτό ματς στο Ζίνσχαϊμ

Μονό
21:30

Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ

Over 3,5

2.03
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending