Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κολάζει το combo του 2.70 #Klhmats

προγνωστικά

Σε Αθήνα και Γιάννινα εστιάζει η σημερινή στήλη του #Klhmats και σε αποδόσεις 2.70 και 1.77 αντίστοιχα.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Απείχα συνειδητά τούτη την εβδομάδα από τα προγνωστικά στοιχήματος και τις στήλες. Μόνο την Τετάρτη έγραψα και φυσικά, η δυάδα που έδωσα σε απόδοση 2.32, μας έστειλε ταμείο. Επιστρέφω στη δράση σήμερα, μαζί με την επιστροφή της αγαπημένης Super League.

προγνωστικά

Ανοίγω τα σημερινά προγνωστικά από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Με απουσίες οι «πράσινοι», θα παραταχθούν δίχως τους Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Σπόραρ, τη στιγμή που η ομάδα του Λουτσέσκου είναι γεμάτη. Δύο σύνολα πολύ επιθετικά, το καθένα με τα δικά του ατού. Εκτιμώ πως το ματς «ξεκινάει» από το 1-1, οπότε ως βάση κρατάω το goal/goal. Όμως, θα το πάρω σε combo με το over 0,5 σε κάθε ημίχρονο για να πάρω τη σούπερ απόδοση του 2.70.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ΠΑΣ ΓιάννιναΟλυμπιακός. Διάβασε σε ένα ειδησεογραφικό site πως οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν δίχως τους Ρέτσο, Έσε, Ιμπόρα και Σκάρπα. Ε και; Αναρωτιέμαι! Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαθέτει γεμάτο ρόστερ και ποιοτικό, υπάρχουν οι επιλογές για να περάσει… αέρα ο Ολυμπιακός από τα Ιωάννινα. Διπλό με over 1,5 κρατάω εδώ. Στο 1.77.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Combo
19:30

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Goal/goal & over 0,5 στο 1ο ημίχ. & over 0,5 στο 2ο ημίχ.

2.70
BET: 25 units
Combo
20:30

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

2 & over 1,5

1.77
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending