Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Μορόν οδηγεί τον Άρη στο 3.00 #Makrakis

προγνωστικά

Προγνωστικά με έμφαση στη Super League από τον #Makrakis. Μάχη στη Λαμία, δοκιμασία για τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και Φινλανδία στο προσκήνιο.

Καλημέρα στην παρέα. Απολογισμός 1/2 στη χθεσινή στήλη. Η Ουνιόν Βερολίνου είναι ίσως η πιο ανίκανη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Άλλη μια αγωνιστική με πάνω από 2.00 xgoals και δεν κατάφερε να σκοράρει. Σωστό διάβασμα, μεγάλη ατυχία στο αποτέλεσμα. Προχωράμε. Μας έλειψε πιστεύω η απουσία της Super league το Σάββατο. Σήμερα επιστρέφει με τέσσερα παιχνίδια, από τα οποία εμείς θα ασχοληθούμε με δύο, σε αποδόσεις που θα φτάσουν τον τριπλασιασμό. Ας δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Με «οδηγό» την παράδοση

Ξεκίνημα από τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι είναι εμφανέστατα πιο βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι, παρόλα αυτά δεν έχουν πάρει ακόμα αποτελέσματα, παραμένοντας με μόλις μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Ο Παναιτωλικός έδειξε δύο πρόσωπα με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Τραγικός στο πρώτο, πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο. Η αμυντική αστάθεια παραμένει πάντως. Δεν θεωρώ πως η Λαμία είναι για αποδόσεις του 1.90. Οι Αγρινιώτες έχουν εξαιρετική παράδοση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά. Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα και θα επιλέξω το διπλό σε draw no bet σε απόδοση 3.00 στο Pamestoixima.

Προγνωστικά: Εύκολο απόγευμα στο «Βικελίδης»

Θα μείνουμε Ελλάδα και θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά από την Θεσσαλονίκη. Ο Άρης φάνηκε «λίγος» απέναντι στον Ολυμπιακό και διασύρθηκε με 4-1. Μοιάζει ένα επίπεδο κάτω από τους υπόλοιπους «μεγάλους» φέτος. Παρόλα αυτά, με ομάδες όπως η Κηφισιά που δέχονται γκολ για πλάκα, δεν έχει πρόβλημα. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν μία σχετικά εύκολη νίκη με το αστέρι τους τον Μορόν να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Το συγκεκριμένο combo κοστολογείται στο 3.00 στη Stoiximan και θα το αγοράσω.

Με βάση φόρμα και κίνητρο

Θα κλείσουμε με Φινλανδία και τα play off του πρωταθλήματος εκεί. Η Κουόπιο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης και θέλει τη νίκη που θα της «αναπτερώσει» της ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ελσίνκι. Μη νίκη των γηπεδούχων σήμερα θα «στέψει» πρόωρα την ομάδα της πρωτεύουσας.

Η φιλοξενούμενη Σεϊναγιόεν «παίζει» το τελευταίο της χαρτί για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει επτά ήττες. Μέσα σε αυτές και από την Κουόπιο έναν μήνα πριν με 3-0. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολη η επικράτηση των γηπεδούχων αυτή την φορά, αλλά έχουν ό,τι χρειάζεται για να νικήσουν. Επιλογή μου ο άσος μαζί με το under 4,5 στο διπλασιασμό της Novibet.

Ο Μορόν οδηγεί τον Άρη στο 3.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ο Μορόν οδηγεί τον Άρη στο 3.00

Μονό
15:00

Λαμία – Παναιτωλικός

2 dnb

3.00
BET: 15 units
Combo
17:30

Άρης – Κηφισιά

1 & γκολ Μορόν

3.00
BET: 15 units
Combo
18:00

Κουόπιο – Σεϊναγιόεν

1 & under 4,5

2.03
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ28 λεπτά ago

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Βαζούτας στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

Trending