Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το βιολί της η Λέστερ #Nikolas43

προγνωστικά

Την φορμαρισμένη Λέστερ στηρίζει στα σημερινά του προγωνστικά ο #Nikolas43 καθώς και ένα ειδικό από το ντέρμπι της Λεωφόρου σε απόδοση 3.10.

Δυο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Κυριακής σε Ελλάδα και Αγγλία. Η φορμαρισμένη Λέστερ θέλει ακόμα μια νίκη ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στην Αθήνα. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπλάκμπερν – Λέστερ 

Ομάδα που είναι σε περίοδο μεγάλης φόρμας πάντα την στηρίζουμε. Η Λέστερ, με το εντυπωσιακό 7-0-1 τις οκτώ πρώτες αγωνίστηκες, ταξιδεύει στο Μπλάκμπερν με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η Μπλάκμπερν απο την άλλη έχει μείνει πίσω με μόλις τρεις νίκες μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Δύσκολο το έργο της αφού η Λέστερ μαζί με την εντυπωσιακή Ίπσουιτς έχουν δείξει από νωρίς τις προθέσεις τους. Η απόδοση του διπλού στο 2.07 με τράβηξε ακόμα περισσότερο και λόγω φόρμας των «αλεπούδων» θα πάρει το ποντάρισμα μου. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 

Στα δικά μας μέρη τώρα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με τον νικητή να παίρνει ανάσα στην μάχη για την κορυφή. Μιλάμε για δυο πολύ φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, οι διαφορές βαθμών είναι ελάχιστες ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους και κάθε ντέρμπι έχει το κίνητρο του. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ και ξέσπασε στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ έχει γνωρίσει μια μόλις ήττα, αυτή στο Ηράκλειο, στα τελευταία 13 παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Σκοράρουν και οι δυο στα παιχνίδια τους και μάλιστα σε κάποια από αυτά και αρκετά γκολ. Βασική μου επιλογή το goal/goal σε απόδοση 1.98. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιλέξω και το over 0,5 γκολ με πέναλτι στο 3.10. Όχι απλά καταλογισμό αλλά να γίνει και γκολ, ή όλα ή τίποτα δηλαδή.  

Το βιολί της η ΛέστερΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το βιολί της η Λέστερ

Μονό
14:00

Μπλάκμπερν – Λέστερ

2

2.07
BET: 20 units
Μονό
19:30

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Goal/goal

1.98
BET: 40 units
Ειδικό
19:30

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Over 0,5 γκολ με πέναλτι

3.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending