Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Βροχή» τα γκολ στη Μασσαλία #Bats

Έξι επιλογές από Europa και Conference League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats.

Γεμάτη ποδόσφαιρο η σημερινή Πέμπτη, με προγνωστικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων που φτάνουν το 2.67.

Προγνωστικά: Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός

Ξεκινάμε από την αρχή και τον πρώτο όμιλο του Europa League. Στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα δοκιμάζεται για τη δεύτερη αγωνιστική ο Ολυμπιακός. Ματς κομβικής σημασίας για τους «ερυθρολεύκους» που μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς και υπερτερεί σε εμπειρία έναντι των Σέρβων. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Απέναντί του βρίσκει μια προβληματική άμυνα. Πάμε με το διπλό & over 1,5 στο 1.91 της Novibet.

Μαρσέιγ – Μπράιτον

Στον δεύτερο όμιλο, όπου αγωνίζεται κι η ΑΕΚ, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Μπράιτον. Μετά την ήττα με 3-2 εντός έδρας από την Ένωση, η αγγλική ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσει έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Επί Ντε Τζέρμπι έχει μία και μοναδική αντιμετώπιση σε όλα τα παιχνίδια: φουλ επίθεση. Θα βοηθήσει κι η κακή αμυντική λειτουργία της Μαρσέιγ, όπως την είδαμε στο ντεμπούτο του Γκατούζο με τη Μονακό το Σάββατο, ώστε να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Πολύ ψηλά το over 3,5 αν αναλογιστούμε τα σκορ που βγάζουν οι δύο ομάδες. Θα το πάρουμε με απόδοση 2.40 στη Novibet.

Με το 2.32 στον τέταρτο όμιλο

Δυνατές μάχες επιφυλάσσει ο τέταρτος όμιλος του Conference League. Η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει τη Λουγκάνο στο -θεωρητικά- ευκολότερο ματς. Μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο αναμένεται να κυνηγήσει το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται γκολ κατά ριπάς, ιδιαίτερα μακριά από το γήπεδό της. Έχει μεγάλη ποιότητα επιθετικά και το «όσα βάλουμε-όσα φάμε» των Ελβετών μπορεί να συνεισφέρει για να επιβεβαιωθεί το over 2,5, που τιμάται στο 1.58 από τη Fonbet.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπόντο/Γκλιμτ παίζει κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, του οποίου το αποτέλεσμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση-πρόκριση. Οι Νορβηγοί είναι αήττητοι στα τελευταία έντεκα ματς, αλλά κι η φιλοξενούμενη ομάδα έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια. Οι Βέλγοι τρέχουν σερί δέκα αγώνων με goal/goal, το να φτάσει τα έντεκα ματς πληρώνει 1.47 στη Fonbet. Στο 2.32 η συνολική απόδοση της δυάδας.

Προγνωστικά: Βιγιαρεάλ – Ρεν

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, η Βιγιαρεάλ μπήκε σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Η σημερινή πρόκληση είναι τεράστια, κόντρα στην πολύ δυνατή Ρεν. Η γαλλική ομάδα παραμένει αήττητη μετά από οκτώ επίσημα παιχνίδια φέτος. Έχει ποιοτικό ρόστερ και βασικός της στόχος απόψε είναι να παραμείνει αλώβητη στο «Θεράμικα». Έστω και με την ισοπαλία γίνεται μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε μια προβληματική Βιγιαρεάλ, που ακόμα προσπαθεί να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα με τον Πατσέτα στον πάγκο. Θα πάρουμε το Χ2 στο 1.85 της Novibet.

Άστον Βίλα – Ζρίνσκι

Ένα από τα φαβορί του Conference League, η Άστον Βίλα, ξεκίνησε με… στραπάτσο τη φάση των ομίλων. Το 3-2 από τη Λέγκια Βαρσοβίας την αναγκάζει να δώσει πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα επόμενα παιχνίδια, αν φυσικά θέλει να πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16». Απέναντί της η Ζρίνσκι που μπήκε σαν μεγάλο αουτσάιντερ στον όμιλο. Βέβαια, η τρελή ανατροπή της κόντρα στην Άλκμααρ στην πρεμιέρα έδειξε ότι ήρθε… για να μείνει. Από 0-3 κατάφερε να επικρατήσει με 4-3, κι έτσι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Απόψε αναμένουμε τους «βίλανς» πιο σοβαρούς, ειδικά μπροστά στο κοινό τους. Με το bet builder της Novibet θα επιλέξουμε η γηπεδούχος να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και να πετύχει over 2,5 τέρματα συνολικά, σε απόδοση 1.91.

Πολλά γκολ σε Θεσσαλονίκη και Φλωρεντία

Κλείνουμε με μια ακόμη δυάδα από το Conference League. Μάχη πρωτιάς δίνουν στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον έβδομο όμιλο. Δίκαιο το μοίρασμα στις αποδόσεις καθώς παρότι η γερμανική ομάδα είναι το μεγάλο όνομα, ο «δικέφαλος του βορρά» έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν έχει ξεκινήσει την σεζόν στα στάνταρ των προηγούμενων ετών η Άιντραχτ κι έτσι το έργο της θα είναι δύσκολο. Πάντως γκολ μπορεί να βρει αλλά και να δεχθεί από τον αποτελεσματικό επιθετικά ΠΑΟΚ. Αξίζει στο 1.62 της Stoiximan το goal/goal.

Παράλληλα, δυνατή μάχη διεξάγεται και στο «Αρτέμιο Φράνκι» μεταξύ της Φιορεντίνα και της Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα με δέκα συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένου του 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι για την πρώτη αγωνιστική. Είναι ομάδα που παίζει αρκετά επιθετικά η Φερεντσβάρος και όσο κι αν χρειαστεί να… μαζευτεί, δεν πρόκειται να πάει για το 0-0. Κι οι Ιταλοί από την πλευρά τους επιδιώκουν το γκολ και μετά το 2-2 στην έδρα της Γκενκ για την πρώτη αγωνιστική, καλούνται να κυνηγήσουν το τρίποντο. Λογική επιλογή το over 2,5 στο 1.65 της Stoiximan, για το συνολικό 2.67 στη δυάδα.

«Βροχή» τα γκολ στη ΜασσαλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Βροχή» τα γκολ στη Μασσαλία

Περισσότερα

Click to comment

Trending