Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Τούμπα για το 1.80 και 1.85 #Klhmats

Ο #Klhmats εστιάζει στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και καταλήγει σε σημεία του 1.80 και 1.85.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Champions League… τέλος γι’ αυτήν την εβδομάδα, μας τελείωσε και η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Σειρά για το Europa, αλλά και το Conference League, εκεί όπου στο στοιχηματικό κουπόνι έχουμε την παρουσία τεσσάρων ελληνικών ομάδων. Μακάρι να δούμε και το 4/4 στις νίκες, παρότι το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο… Πάμε στα προγνωστικά.

προγνωστικά

Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μάστερ ο Ραζβάν Λουτσέσκου όταν η ομάδα του χρειάζεται να παρουσιαστεί άρτια τακτικά και να κλείσει τον κάθε πιθανό διάδρομο. Το έκανε άριστα στη Λεωφόρο, κυρίως βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον δικέφαλο του βορρά να χάνει για… δευτερόλεπτα το τρίποντο.

Η φετινή Άιντραχτ δεν έχει πείσει ούτε τον πιο αισιόδοξο φίλαθλό της. Κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός, ενώ η αποχώρηση τον Λίντστρεμ και Κόλο Μουανί είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Κενά δυσαναπλήρωτα, οι Γερμανοί παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα στην επίτευξη τερμάτων. Χαρακτηριστικά, έχουν πετύχει τέσσερα τέρματα σε έξι αγωνιστικές στην Bundesliga, με την Αμπερντίν στην πρεμιέρα δεινοπάθησαν, αλλά κέρδισαν με 2-1, ενώ παρόμοιο ήταν και το σκηνικό με τη Λέφσκι Σόσιας στα play off.

Να συμφωνήσουμε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση, να συμφωνήσουμε επίσης πως οι «ασπρόμαυροι» μεσοεπιθετικά διαθέτουν άκρως ποιοτικές μονάδες. Αμυντικά όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται ακόμη δουλειά. Κάπως έτσι θα πάρω το combo του over 1,5 με over 0,5 ημίχρονο και over 6,5 κόρνερ σε απόδοση 1.80.

Από εκεί και πέρα, η εστία του ΠΑΟΚ έχει παραβιαστεί στις επτά από τις 14 φετινές αναμετρήσεις. Στα 4/7 των αγώνων της, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο 45+7′, από τον ΟΦΗ στο 90+7′, από την Ελσίνκι στο 90+7′ και από τον Παναθηναϊκό στο 90+6′. Θα κρατήσω το γκολ μετά το 73′ σε απόδοση 1.85, καθώς και η Άιντραχτ εμφανίζει παρόμοια στατιστικά.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Περισσότερα

Click to comment

Trending