Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Εμφύλιοι» με 30άρα βόμβα #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker είναι και σήμερα εδώ με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας σε ειδικά παικτών με αξία και σε μια δυάδα απόδοσης 30.03!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Παρασκευή με ντέρμπι και φυσικά έχουμε προγνωστικά Euroleague. Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τραβάει τα βλέμματα, αλλά η βραδιά έχει πολύ ζουμί.

Προγνωστικά Euroleague: Η σταθερά των ντέρμπι

Λίγες μέρες πέρασαν από την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup. Αυτή η νίκη καθιστά το σημερινό παιχνίδι ακόμα λιγότερο προβλέψιμο. Η λογική λέει πως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι βαθμό θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Θα ήταν σοφό λοιπόν να μη μπλέξουμε με σημεία. Αντίθετα, οι μπουκ φαίνεται να μη βάζουν μυαλό στο γνωστό μας, πλέον, ποντάρισμα. Τα ριμπάουντ του Γουόκαπ μας πλήρωσαν πριν μια βδομάδα και μας πληρώνουν σε κάθε ντέρμπι. Ο… Θωμάς δεν έφτασε τα τέσσερα ριμπαόυντ μόνο σε δύο από τα τελευταία εννέα παιχνίδια των δύο ομάδων. Η μία ήταν το ματς στο ΟΑΚΑ που αποβλήθηκε και η δεύτερη όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε με 25 πόντους στους περσινούς τελικούς και ο Αμερικανός αγωνίστηκε λιγότερο από το συνηθισμένο. Πρώτη επιλογή λοιπόν, το over  3,5 στα ριμπάουντ του Γουόκαπ… και γιατί όχι και παραπάνω!

Σε παρόμοια λογική θα κινηθούμε και στον ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στη Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί ο Μονέκε να έχει ξεκινήσει τη σεζόν με σπασμένα φρένα, αλλά ο «ψηλός» της Μπασκόνια που βλέπει Ρεάλ και… τρελαίνεται, είναι ο Κοστέλο. Σε 7/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα τρίποντο και μάλιστα σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις δεν έμεινε εκεί, αλλά πέτυχε δύο, τρία ή ακόμα και πέντε τρίποντα! Όταν το over 0,5 πληρώνει σε απόδοση άνω του διπλασιασμού, τότε υπάρχει ξεκάθαρη αξία. Όσο για το over 1,5… πληρώνει 6.60!!!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ

2.60
BET: 25 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 4,5 ριμπάουντ

4.45
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 30.03
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 4,5 ριμπάουντ

4.45
21:30

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Κοστέλο over 1,5 τρίποντα

6.60
BET: 5 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Κοστέλο over 0,5 τρίποντο

2.15
BET: 25 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Κοστέλο over 1,5 τρίποντα

6.60
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending