Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε στα ξένα, εκεί που ασχολούνται λίγοι #DonKixotis

προγνωστικά

Επιστροφή μετά το ρεπό της Πέμπτης με απόδοση 1.75 και στήριξη στην έδρα προτείνει ο #DonKixotis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Χαίρομαι για το μεγάλο ενδιαφέρον που μου δείχνετε και τα πολλά μηνύματα που με γεμίζετε στο inbox μου καθημερινά. Αυτό δείχνει πως γίνομαι σιγά σιγά συνήθεια σας και μου δίνετε κίνητρο να μελετάω και να δουλεύω ακόμα περισσότερο καθημερινά!

Προγνωστικά Ακαδημία Πούσκας – Κισβάρντα

Η Ευρώπη όπως αποδείχτηκε ήταν καλή επιλογή και επέκτεινε το σερί στα τρία νικηφόρα άρθρα. Το σημερινό θα είναι όπως όλα δείχνουν το τέταρτο καθώς περιμένω η Ακαδημία Πούσκας να με δικαιώσει στην στήλη της Παρασκευής. Πάμε στην δράση !

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Ακαδημία Πούσκας με την Κισβάρντα από το ουγγαρικό πρωτάθημα. Η Ακαδημία Πούσκας είναι μια καλή ομάδα, η οποία έκανε μια αρκετά καλή χρονιά πέρυσι και έχει κρατήσει ένα βασικό κορμό, χωρίς φέτος να έχει ξεκινήσει όσο καλά θα περίμεναν και οι ίδιοι.

Η συγκομιδή βαθμών τους είναι χαμηλή καθώς έχουν στερηθεί έξι πόντους συνολικά, δεχόμενη την ισοφάριση δύο φορές στις καθυστερήσεις των αγώνων και άλλη μια ενώ προηγούταν με σκορ 3-1. H βαθμολογική της θέση και η συγκομιδή βαθμών έως τώρα δεν αντικατροπτίζει την πραγματικότητα καθώς θα έπρεπε να είναι σε υψηλότερη θέση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει και καλούς παίκτες σαν μονάδες. Είναι θέμα χρόνου στα μάτια μου να αρχίσει να ανεβαίνει και σε βαθμολογία.

Στον αντίποδα, η Κισβάρντα είναι πολύ κακή φέτος και θα παλέψει για την σωτηρία της. Η Πούσκας πρέπει να εκμεταλευτεί την έδρα της απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο και πιστεύω θα καταφέρει να κερδίσει. Γι’ αυτό λοιπόν καταλήγουμε και στο σημείο του άσου στο 1.75.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Μονό
21:30

Ακαδημία Πούσκας – Κισβάρντα

1

1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending