Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνουν οι ψηλοί απόψε #Dogass

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ με ειδικά παικτών από την Euroleague και τη γερμανική BBL έχει ο #Dogass με στόχο το ταμείο.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά μπάσκετ με ειδικά παικτών από την πρεμιέρα της Euroleague και την BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αδικείται ο ψηλός

Πρώτη επιλογή είναι από την αναμέτρηση της BBL μεταξύ της Βούρτζμπουργκ και της Λούντβιχσμπουργκ. Εδώ θα πάρω μία καλοπληρωμέμη επιλογή και δεν είναι άλλη από τους over 5,5 πόντους του Έντι Εντιγκίν. Ο ψηλός των φιλοξενούμενων θα παίξει αρκετά και θα βρει απέναντί του soft πεντάρια. Ευκαιρία, αν δεν φορτωθεί με φάουλ, να βγάλει το όριο αυτό.

Ελληνικό ντέρμπι… αλλιώς

Η δεύτερη επιλογή είναι από την αναμέτρηση του ελληνικού classico. Θεωρώ δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα διασυρθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Εδώ θα πάω σε ένα ειδικό. Ο Άλεκ Πίτερς θα πάρει τις επιθέσεις που του αναλογούν, ειδικά μετά την αποχώρηση Βεζένκοβ. Ο Εγκίμ Αταμάν θεωρώ δεδομένο πως θα επιχειρήσει να τον μπλοκάρει. Μου κάνει εντύπωση η επιλογή των ασίστ του. Για μία τόσο καλοδουλεμένη ομάδα όπως, είναι ο Ολυμπιακός, το να βγάλει ο οποιοσδήποτε παίκτης δύο ασίστ, δεν φαντάζει και τόσο απίθανο ειδικά για παίκτη που είναι δεύτερο σερί χρόνο. Γι’ αυτό θα πάω με τις over 1,5 ασίστ του Άλεκ Πίτερς.

Λείπει ο Ταβάρες, χορεύει ο Κότσαρ

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Ρεάλ. Ο Ταβάρες συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Ντεκ είναι επίσης εκτός, οπότε προκύπτει ζήτημα στους ψηλούς της Ρεάλ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Μάικ Κότσαρ να δείξει τα δόντια του στην φροντλάιν των πρωταθλητών. Ο Εσθονός σέντερ, παρόντος Ταβάρες, έκανε πέρυσι εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στη Ρεάλ. Με αυτό σαν σκεπτικό το over 5,5 ριμπάουντ και ασίστ του κρίνεται σαν εξαιρετική επιλογή.

Πληρώνουν οι ψηλοί απόψεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πληρώνουν οι ψηλοί απόψε

Ειδικό
21:00

Βούρτζμπουργκ – Λούντβιχσμπουργκ

Εντιγκίν over 5,5 πόντοι

2.10
BET: 25 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πίτερς over 1,5 ασίστ

3.55
BET: 20 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Κότσαρ over 5,5 ριμπάουντ & ασίστ

2.07
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending