Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συμβόλαιο με τα γκολ, απόδοσης 5.88 #TheMagician

Παρασκευούλα ζάχαρη με τις αποδόσεις του #TheMagician, από τα σημερινά προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου σε Γερμανία και Τουρκία.

Καλημέρα σας. Παρασκευή σήμερα και παραδοσιακά η αυλαία του τριήμερου ανοίγει με λίγα και κάποιες φορές ενδιαφέροντα παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έτσι και σήμερα μαζέψαμε συμφέρουσες αποδόσεις με μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ντέρμπι ανόδου

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μπορεί να έμεινε για έκτο σερί αγώνα αήττητη η Καϊζερσλάουτερν, αλλά μόνο ικανοποιημένη δεν αισθάνεται από την απόδοση της. Φιλοξένησε την ουραγό Όσναμπρικ και σκοράροντας στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 14 βαθμούς, με την επίθεση να είναι αυτή που δίνει λύσεις, καθώς αμυντικά δεν στέκεται καλά, μιας και έχει δεχτεί τέρμα και στις οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το Αννόβερο από την άλλη, με μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται με 15 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Η μοναδική του ήττα ήταν τέλη Αυγούστου εντός έδρας από το πρωτοπόρο τώρα Αμβούργο με 1-0. Αυτό το ματς ήταν και το μοναδικό που δεν βρήκαν δίχτυα οι σημερινοί φιλοξενούμενοι. Ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο αποδίδει η ομάδα του 45χρονου Γερμανού προπονητή Στέφαν Λιτλ, η οποία φθάνει εύκολα μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Δημιουργεί πολλές επικίνδυνες φάσεις, ενώ είναι πλήρεις σ’ όλες τις γραμμές, δείχνοντας ότι θα διεκδικήσει την άνοδο. Αήττητη εκτός έδρας με 2-2-0.

Σημείο: Καλές επιθετικά και οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το goal/goal με απόδοση 1.60 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 2.45 επίσης στην Novibet.

Μάχη Ευρώπης

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Τουρκία. Ευρώπη γιοκ, φέτος για την Αντάνα Ντεμίρσπορ του Κλάιφερτ, με τους γηπεδούχους να ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Προς το παρόν τα πηγαίνει αρκετά καλά με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αγώνες, 14 βαθμούς και τρίτη θέση, με την κορυφή βέβαια να απέχει ήδη επτά πόντους. Άλλωστε στόχος είναι η συμμετοχή του χρόνου σε ευρωπαϊκό όμιλο, όποτε πρέπει να βρει θέση στην πρώτη πεντάδα. Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο εντός έδρας, όπου έχει σημειώσει όλες τις νίκες της, γιατί μακριά από αυτή δυσκολεύεται αφάνταστα. Έχει σκοράρει και στους επτά αγώνες, με τους έξι από αυτούς να ολοκληρώνονται με over 2,5.

H Τραμπζονσπόρ του Μπίελιτσα, με δώδεκα βαθμούς βρίσκεται δύο πίσω από τους γηπεδούχους. Έχει ακόμα μερικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και ενώ μπορεί να κερδίσει εύκολα κάποιον δυνατό αντίπαλο,ταυτόχρονα είναι ικανή να ζοριστεί ή ακόμα και να χάσει από κάποιον υποδεέστερο. Όπως και η σημερινή της αντίπαλος, τα πηγαίνει καλύτερα εντός έδρας παρά εκτός, αν και σε τρία παιχνίδια έχει βρει δίχτυα ήδη επτά φορές. Αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, με τους επιθετικούς της όμως να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μετράει πέντε σερί over 2,5, με τα τέσσερα από αυτά σε συνδυασμό με goal/goal.

Σημείο: Χαμηλή η απόδοση να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα, γι’ αυτό και θα το κρατήσουμε σε συνδυασμό με το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Προγνωστικά: Η χαρά του θεάματος

Κλείνουμε με αγώνα από την Bundesliga. Έσπασε το ρόδι η Μπορούσια Γκλάντμπαχ επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της Μπόχουμ, για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Απομακρύνθηκε έστω και λίγο από τις τελευταίες θέσεις, καθώς με πέντε βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση. Η άμυνα είναι αυτή που την κρατάει δέσμια των αποτυχιών, μιας και έχει δεχτεί ήδη 14 τέρματα σ’ αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές, ενώ στον αντίποδα έχει πετύχει ικανοποιητικό αριθμό τερμάτων (έντεκα). Σε τρία ματς εντός έδρας, γνώρισε ισάριθμες ήττες, με τον σημερινό αντίπαλο να αποτελεί ευκαιρία για να σπάσει αυτό το άσχημο σερί.

Η Μάιντζ έχει στρογγυλοκαθίσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό και δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Έχασε με 3-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπάγιερ Λεβερκούζεν, αν και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Πολυάριθμα τα αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, που πρέπει ν’ αλλάξουν τρόπο αγωνιστικής λειτουργίας για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Είναι ικανή και επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, ώστε να ωφεληθεί βαθμολογικά στο σημείο που βρίσκεται.

Σημείο: Πολλά τέρματα σημειώνονται στους αγώνες των δύο ομάδων, έχοντας καλές επιθέσεις και προβληματικές άμυνες. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.78. Δεύτερη επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου με απόδοση 2.40 αμφότερες στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Τεό Ερνάντεζ (26 – Μίλαν), Πίτσι (34 – Μπράγκα), Μάριος Οικονόμου (31 – Παναιτωλικός)

Καλή επιτυχία.

Συμβόλαιο με τα γκολ, απόδοσης 5.88ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Συμβόλαιο με τα γκολ, απόδοσης 5.88

Περισσότερα

Click to comment

Trending