Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό κύπελλο πρωταθλητών συλλόγων: Με τρεις ομάδες η Ελλάδα στο Κάλιαρι

 

Μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου οι νικητές σύλλογοι των ομαδικών από τα εθνικά πρωταθλήματα των ευρωπαϊκών χωρών θα συγκεντρωθούν στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας για το ευρωπαϊκό κύπελλο πρωταθλητών συλλόγων.

Από τους ελληνικούς συλλόγους που κατέκτησαν τα ομαδικά κύπελλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών του Μαΐου στην ιταλική πόλη αποφάσισαν να ταξιδέψουν ο ΑΟ Αρίστων Παιανίας (ξίφος μονομαχίας γυναικών), ο ΟΞΙΦ (ξίφος μονομαχίας ανδρών) και ο ΟΣΦΠ (σπάθη γυναικών).

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΟ Αρίστων Παιανίας θα αγωνιστεί την Παρασκευή 6/10 με τις Ανδριάνα Θεοδωροπούλου και Νικόλ Χατζησαράντου κόντρα σε άλλες 14 ομάδες ξίφους μονομαχίας γυναικών. Η Ουγγαρέζα αθλήτρια Εντίνα Κάρντος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Το Σάββατο 07/10 τη σκυτάλη θα πάρουν ο ΟΞΙΦ που θα αγωνιστεί με τους Νίκο Τσώκα, Αστέριο Τσώκα και Βασίλη Τσώκα κόντρα σε άλλες 12 ομάδες ξίφους μονομαχίας ανδρών αλλά και ο Ολυμπιακός που θα αγωνιστεί με τις Άννα Δούκα, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, Μαριλένα Γαζεπίδη και Χριστίνα Χουζούρη κόντρα σε άλλες 9 ομάδες σπάθης γυναικών.

Δε θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στη σπάθη των ανδρών και στο ξίφος ασκήσεως ανδρών και γυναικών.//

Το αγωνιστικό καλεντάρι των εγχώριων αγώνων για το μήνα Οκτώβριο:

Περισσότερα

Click to comment

Trending