Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ανατροπή σκηνικού στα Γιάννινα

Ο πληγωμένος Βόλος ψάχνει σήμερα (3μμ) πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ

Μπορεί το μυαλό όλων στην ομάδα του Βόλου να είναι στην βαθμολογική ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, σήμερα όμως υπάρχει… Κύπελλο!

Και ο Βόλος θα ψάξει τη νίκη, που θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 το μεσημέρι στους Ζωσιμάδες.

Η αλήθεια είναι πως οι κυανέρυθροι της πόλης μας, θα κοιτάξουν κυρίως να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, αν και σήμερα ο Κώστας Μπράτσος θα πάει και πάλι σε λύσεις ανάγκης στην αμυντική του γραμμή, αφού… ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς!

Ο Σιέλης είναι τραυματίας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ντούρεσταμ είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί κι έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός είναι επίσης και οι τραυματίες Ντέλετιτς, Μπαριέντος και Μύγας.

Η αποστολή του Βόλου

Μπορεί να είναι εικόνα φούτμπολ, ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "SQUAD LIST GOALKEEPERS KOSTIC SIAMPANIS ΓΙΑΝΝΙΝΑ VOLOS MIDFIELDERS TSOKANIS (C) METAXAS GLAVCIC TROUILLET BERTOGLIO ENGIN COMBA MAHAIRAS CORNETTE DEFENDERS ALHO KALOGEROPOULOS TACHATOS ASLANIDIS LUNA KITSOS PAS GIANNINA VS VOLOS 07.10.23| 15:00 FORWARDS GARCIA MRAZ MORAITIS GREEK CUP 5TH ROUND ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Admiral COACH KOSTAS BRATSOS novibet @VOLOSFC VOLOSFC.COM #MIAPOLIMIAOMADA"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παίξει ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες κόντρα στον Βόλο, με τον πρώην Βολιώτη Νταν Ριένστρα να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός.

Η αποστολή

 

Χωρίς VAR και tv ο αγώνας

Σε ενημέρωση που παρείχε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Παρασκευής, σχετικά με το αν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο, έγινε γνωστό ότι ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία της ΕΠΟ με κάποιον τηλεοπτικό πάροχο, ως εκ τούτου ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Λογικά, από την επόμενη φάση που στον θεσμό θα μπουν και οι 5 ομάδες που κέρδισαν πέρυσι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο θεσμός θα έχει και πάλι τηλεοπτική κάλυψη.

Επίσης, στην φάση αυτή δεν υπάρχει VAR, επομένως δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε διόρθωση ή επιβεβαίωση διαιτητικών αποφάσεων.

 

 

Trending