Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες καρτών και προγνωστικά φάουλ μέχρι 5.70! #SuperMario

Προγνωστικά φάουλ: Σημείο μέχρι και 5.70 έχει στις επιλογές του σήμερα ο #SuperMario.

Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα έχουμε δύο δυάδες στη στήλη μέχρι 3.65. Στο επίκεντρο και πάλι τα προγνωστικά φάουλ και οι κάρτες.

Προγνωστικά: Στην Ισπανία θα έχει πολλά!

Η Καδίθ η οποία παραχωρεί 17,25 φάουλ ανά παιχνίδι αντιμετωπίζει την εκπληκτική Χιρόνα η οποία παραχωρεί 13,50. Ο ρεφ Μουνουερά έχει μέσο όρο των 23,67. Πιστεύω ότι το όριο στο 27,5 είναι καλό και θα τιμηθεί το over στα προγνωστικά φάουλ.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης των 10,88 φάουλ μέσο όρο φιλοξενεί την Οσασούνα των 11,25 φαόυλ. Ο ρεφ Κουάδρα έχει 31 φάουλ μέσο όρο που είναι πολύ υψηλό. Το όριο των 22,5 είναι πολύ μικρό για αυτόν τον ρεφ. Over.

Κάρτες σε Ισπανία και Γαλλία, φάουλ στη Γερμανία!

Η κουρασμένη από τα συνεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια Σεβίλλη φιλοξενεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο που πιθανολογώ ότι μπορεί σήμερα να κάνει ζημιά. Ομάδες με πάνω από 3 κάρτες μέσο όρο και ρεφ με 7,75 κάρτες μέσο όρο ανά παιχνίδι. Over 5,5 κάρτες λοιπόν.

Στη Γαλλία, η Ρεμς δέχεται 2 κάρτες ανά παιχνίδι με το μέσο όρο της Μονακό να είναι λίγο παραπάνω. Ο ρεφ δε βγάζει πολλές καθώς έχει 3 κάρτες μέσο όρο εγώ όμως πιστεύω ότι θα έχουμε πάνω από 3 κάρτες καθώς οι ομάδες είναι σκληρές και κάνουν πολλά φάουλ (πάνω από 15 η κάθε μία μόνη της). Εδώ στηρίζω και τα φάουλ στο over 24,5.

Τέλος, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο που περιμένω αρκετά φάουλ. Οι γηπεδούχοι έχουν 11,67 φάουλ ανά παιχνίδι ενώ οι φιλοξενούμενοι 12,5. Ο Ίτριχ που σφυρίζει έχει 27,5 φάουλ μέσο όρο. Over 23,5 είναι η επιλογή μας.

Κόκκινη κάρτα μέχρι 5.70!

Παρακολουθώ καιρό τώρα το παιχνίδι της Μαγιόρκα η οποία φιλοξενεί την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που παίζουν στο όριο της κάρτας καθώς κάνουν 17,25 φάουλ ανά παιχνίδι και δέχονται 3,5 κάρτες ανά ματς. Ο ρεφ Μαέσο δείχνει 8,25 κάρτες ανά παιχνίδι. Θεωρώ πολύ πιθανή την κόκκινη για τους γηπεδούχους.

Καλή τύχη.

Δυάδες καρτών και προγνωστικά φάουλ μέχρι 5.70!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδες καρτών και προγνωστικά φάουλ μέχρι 5.70!

Περισσότερα

Click to comment

Trending