Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αντίδραση των «ταύρων» στο 1.82 #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats στρέφει την προσοχή του στο ματς της Λειψίας με την Μπόχουμ και βγάζει σημείο στο 1.82.

Σε ένα πρόγραμμα Σαββάτου που δεν εμπνέει ιδιαίτερα, τα προγνωστικά μας θα περιοριστούν σε μία αναμέτρηση από την Bundesliga.

Προγνωστικά: Λειψία – Μπόχουμ

Αρκετά δύσκολη η περασμένη εβδομάδα για τη Λειψία, η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπάγερν και τη Μάντσεστερ Σίτι σε back-to-back αναμετρήσεις. Με τους Βαυαρούς έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 για να συμβιβαστεί τελικά με την ισοπαλία. Απέναντι στην αγγλική ομάδα ήταν αυτή που κυνήγησε στο σκορ, και παρότι είχε το 1-1 στα χέρια της μέχρι το 83’, τελικά κατέρρευσε και ηττήθηκε με 3-1. Σήμερα ψάχνει ένα ξέσπασμα απέναντι στην Μπόχουμ, με στόχο φυσικά να παραμείνει κοντά και στην κορυφή.

Δεν χρειάζεται καν να αναφερθούμε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και στο πλεονέκτημα που δίνει στους «ταύρους» η έδρα τους. Άλλωστε, τα σκορ των τελευταίων τριών αναμετρήσεων τους με γηπεδούχο τη Λειψία είναι 4-0, 3-0 και 4-0. Περιμένουμε το σύνολο του Ρόζε, μια από τις πιο επιθετικές ομάδες της Bundesliga να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες κόντρα στους «μπλε», οι οποίοι έχουν δεχτεί 14 γκολ στα τρία φετινά εκτός έδρας ματς τους για το πρωτάθλημα. Το over 2,5 των γηπεδούχων τιμάται στο 1.82 από τη Fonbet και θα το επιλέξουμε.

Η αντίδραση των «ταύρων» στο 1.82ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η αντίδραση των «ταύρων» στο 1.82

Μονό
16:30

Λειψία – Μπόχουμ

Λειψία over 2,5

1.82
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending