Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Vamos Ρεάλ στο 1.85 #DonKixotis

προγνωστικά

Σαββατιάτικη στήλη με σημείο από την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα έχει ο #DonKixotis.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους ελπίζω να είναι αρκετά κερδοφόρο και οι επιλογές μου να επαληθευτούν για άλλη μία φορά! Πάμε στα προγνωστικά της σημερινής στήλης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Οσασούνα για την 8η αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Αξία βρίσκω σε ένα Bet Builder, το οποίο περιλαμβάνει τις εξής επιλογές :

Νικητής αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέχρι στιγμής μετράει το απόλυτο εντός έδρας. Να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης, που απέναντι στο κοινό της μπαίνει πάντα πολύ δυνατά. Επιπλέον περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο μετά το διπλό στην έδρα της Νάπολι μεσοβδόμαδα για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ενώ τελευταία επιλογή να βάλει δύο και παραπάνω τέρματα που τα τελευταία παιχνίδια και οι φάσεις που δημιουργεί συγκεντρώνουνε πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Το παιχνίδι αυτό ίσως βρίσκει την πιο υγιή Ρεάλ έως τώρα στην χρονιά, μία ομάδα που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στους τίτλους που για να το κάνει αυτό κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει νωρίς και όσο πιο εύκολα γίνεται.

Vamos Ρεάλ στο 1.85ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Vamos Ρεάλ στο 1.85

Μονό
17:15

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα

1 & over 1,5 & Ρεάλ Μαδρίτης over 0,5 ημίχρονο

1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending