Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τρομερή η U 17 νίκησε 3-2 μέσα στον Λεβαδειακό κι έπιασε κορυφή!!

Νίκη πρωτιάς για την U17 της ΠΑΕ Βόλος!

Οι νεαροί κυανέρυθροι  κέρδισαν με σκορ 2-3 μέσα στον Λεβαδειακό, συνεχίζοντας το εκπληκτικό τους σερί.

Η νίκη αυτή ανέβασε την ομάδα του Βόλου στην 1η θέση του ομίλου, πάνω και από τον Παναθηναϊκό, και την οδηγεί στο Final Four της πρώτης φάσης!
Το σκορ άνοιξε ο Λεβαδειακός στο τρίτο λεπτό, όμως ο Βόλος αντέδρασε και στο 6′ ύστερα κόρνερ, ο Κρομμύδας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 16΄ το δυνατό σουτ του Χάνου έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Κρομμύδα, ο Χάνος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-2.

Σημαντικές ευκαιρίες για το 1-3 με τον Παππά στο 34΄ που πλάσαρε άουτ από το σημείο του πέναλτι, όπως και αυτή του Χάνου στο 41΄ με το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι .

Τελικά το 1-3 ήρθε στο 56΄ με την κάθετη πάσα του Παππά να βγάζει τετ α τετ τον Κρομμύδα και αυτός να σκοράρει για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Λεβαδειακός απλά μείωσε στο 70΄ σε 2-3 .

Στο 84΄ δεύτερο δοκάρι οριζόντιο, όταν ο  Χάνος μπήκε από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στο πέναλτι και ο Αναστασόπουλος με το δυνατό πλασέ που επιχείρησε, είδε την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

ΒΟΛΟΣ : Κόκκορης, Παναγούλας, Ρίσκος, Καφετζής (46 Βαμβακιάς), Γυριχίδης (63 Γκίρδας) , Τσάτσος, Κρομμύδας, Stavro ( 70 Σέφα), Χάνος , Παππάς (63 Αναστασόπουλος), Καρακώστας (75 Δάσκαλος).

 

Ήττα για την U 19

Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε και πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League U19 στο αθλητικό κέντρο ”Λώλας” με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο ”δικέφαλος του Βορρά” βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34′, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σε εκείνο το σημείο. Μετά από αυτό το σημείο άρχισαν οι ”ασπρόμαυροι” να αντιδρούν από το 50′ και μετά κυρίως, καθώς δημιουργούσαν απανωτές ευκαιρίες.

Ο ”δικέφαλος” δεν σταμάτησε μέχρι εδώ, καθώς διεύρυνε το σκορ κάνοντας το 3-1 στο 82′ με τον Μπάμπουρα έπειτα από την ασίστ του Ζούμπι.

Το 4-1 ήρθε από τον Γκιτέρσο στο 88′, καθώς περίμενε την πάσα του Μπάμπουρα και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 5-1 το διαμόρφωσε ο Ζούμπι  στις καθυστερήσεις.

Στο 62′ οι Θεσσαλονικείς εκτέλεσαν φάουλ με τον Τσομπάνη να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στο 77′ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έβαλε για πρώτη φορά στο ματς την ομάδα του μπροστά, μετά από κόρνερ του Ζούμπι.

 

Trending