Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωπαϊκές δυάδες για φίλημα #TheMagician

Όλο το βάρος σε Αγγλία και Γερμανία για τον #TheMagician, επιλέγοντας δυάδες με απόδοση 3.53 και 3.68

Καλημέρα σας. Μεγάλα παιχνίδια σήμερα στο πρόγραμμα της Κυριακής, που αναμένεται ταυτόχρονα να προσφέρουν και πλούσιο θέαμα. Επιλέξαμε δυάδες από Γερμανία και Αγγλία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με τα γκολ και το θέαμα

Για ακόμα μια φορά η Μπράιτον παρουσίασε τα φετινά αμυντικά της κενά, αλλά και τις επιθετικές της αρετές. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Μαρσέιγ για το Europa League την Πέμπτη, αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα φέτος στα εννέα επίσημα παιχνίδια, αλλά δεν της έχει ξεφύγει και αγώνας που έμεινε επιθετικά στο μηδέν. Μετράει 9/9 over 3,5.

Η Λίβερπουλ με λίγες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα επικράτησε με 2-0 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League την Πέμπτη, ενώ στις καθυστερήσεις υπέστη την πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα με 2-1 από την Τότεναμ και ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίχτες. Επιθετικά παίρνει άριστα, στα μετόπισθεν όμως χρειάζεται δουλειά, μιας και οι αντίπαλοι παίχτες πάντα βρίσκουν κενά. Μόλις σ’ ένα παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία της και σήμερα αναμένεται να δεχτεί πίεση.

Σημείο: Γκολ και θέαμα περιμένουμε από το σημερινό ζευγάρι. Επιλογή μας το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 1.93 στην Novibet.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Δεν φαίνεται να έχει σταματημό το τρένο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο τιμόνι, ο Τσάβι Αλόνσο, ο οποίος κοουτσάρει εκπληκτικά την ομάδα και όλοι πίνουν στην υγεία του Ισπανού. Την Πέμπτη πέρασε από την έδρα της Μόλντε με 2-1, ενώ στην Γερμανία χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κέρδισε 3-0 την Μάιντς εκτός έδρας. Την προσπέρασαν Στουτγκάρδη και Μπορούσια Ντόρτμουντ στην βαθμολογία, αλλά με το ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει μπορεί να επανέλθει στην κορυφή. Οι παίχτες ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα είναι οχτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια, όλες σε συνδυασμό με over 2,5.

Η Κολωνία βρίσκεται στην άλλη άκρη, σ’ αυτή του γκρεμού. Τελευταία στην βαθμολογία με έναν μόλις βαθμό έπειτα από έξι αγωνιστικές, προσπαθεί να ορθοποδήσει αλλά η ανασταλτική της λειτουργία υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα το γκολ. Αγωνίζεται με πάθος, βγάζει τρεξίματα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται ένα τρίποντο ψυχολογίας για να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί, αν και φαντάζει δύσκολο να το βρει σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι θα βρει τις ευκαιρίες της σήμερα, εκμεταλλευόμενη τα πέρα δώθε των γηπεδούχων στην Ευρώπη.

Σημείο: Ακλόνητο φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποδόσεις είναι φυσιολογικά χαμηλές. Με λίγο ρίσκο θα επιλέξουμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.93 στην Novibet.

Προγνωστικά: Στο ντέρμπι του νησιού

Συνεχίζουμε στο νησί. Η Άρσεναλ στην Αγγλία συνεχίζει αήττητη, αλλά την Τρίτη ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Λανς για το Champions League. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019 ανέλαβε ο Αρτέτα την ομάδα, η οποία είναι πλέον δημιούργημα του. Περισσότερο ποιοτική από πέρυσι αλλά και λιγότερο ενθουσιώδης στον τρόπο παιχνιδιού, παίρνει με πιο επαγγελματικό τρόπο τα αποτελέσματα. Στην επίθεση είναι πλήρης με πολλές επιλογές και παίχτες που μπορούν να σκοράρουν με ευκολία, είτε εντός περιοχής είτε έξω από αυτή.

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, μαθαίνει να ζει χωρίς τον ενορχηστρωτή της Κέβιν Ντε Μπρούινε. Δεν εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη της και ηττήθηκε με 2-1 από την Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική. Πρώτη απώλεια στην σεζόν για το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα, που στα τελευταία ματς δέχεται αρκετές φάσεις από τους αντιπάλους. Η τριάδα στην επίθεση Χάαλαντ, Φόντεν και Αλβάρεζ δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος, σκοράροντας ακατάπαυστα.

Σημείο: Έξι σερί διπλά έχουν οι φιλοξενούμενοι στο Λονδίνο. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Με παράδοση στα πολλά γκολ

Κλείνουμε με αγώνα από την Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο εκτός έδρας απέναντι στην Λειψία και ενώ έχανε στο ημίχρονο με 2-0, έφυγε τελικά με την ισοπαλία (2-2). Τέταρτη στην βαθμολογία πλέον με 14 βαθμούς, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, θα κυνηγήσει την νίκη για να πλησιάσει την κορυφή. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ενώ τραυματίες δηλώνονται οι Ντε Λιχτ και Γκνάμπρι, υπάρχει μεγάλο βάθος στον πάγκο για επάξια αντικατάσταση.

Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην όγδοη θέση με δέκα βαθμούς. Ομάδα που τα πηγαίνει καλά με μικρομεσαίες ομάδες, αλλά με τις μεγάλες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Πέντε γκολ δέχτηκε από την Στουτγκάρδη, τέσσερα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη ηττήθηκε 2-1 εντός από την Γουέστ Χαμ. Πέρα από την αδιανόητη παράδοση όπου στα 23 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα στο Μόναχο μετράει 20 ήττες και τρες ισοπαλίες, πρέπει να ανταπεξέλθει και στις δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Σημείο: Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας τον άσο και over 3,5 με απόδοση 1.91 στην Novibet.

Καλή επιτυχία

Ευρωπαϊκές δυάδες για φίλημαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ευρωπαϊκές δυάδες για φίλημα

Περισσότερα

Click to comment

Trending