Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το καθήκον τους οι Βαυαροί #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats αναλύει την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Φράιμπουργκ, βγάζοντας συνδυαστική επιλογή στο 2.40.

Επιμένουμε γερμανικά και συνεχίζουμε με προγνωστικά από την Bundesliga, ποντάροντας αυτή τη φορά στο ματς της πρωταθλήτριας.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Φράιμπουργκ

Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Μπάγερν μετά την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Λειψίας. Οι Βαυαροί γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, και δείχνοντας βελτιωμένο πρόσωπο μετά την ανάπαυλα έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Σήμερα έχουν μια δυνατή πρόκληση απέναντι στη Φράιμπουργκ, η οποία με το 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και μπήκε στην οκτάδα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιοτικές μονάδες αλλά μοιάζουν αποδυναμωμένοι φέτος. Πολύ δύσκολο να πάρουν αποτέλεσμα στην «Αλιάνζ Αρένα», ειδικά κόντρα σε μια Μπάγερν που χρειάζεται τη νίκη για να μη χάσει την επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται. Πάντως ένα γκολ μπορεί να βρει απέναντι στην άμυνα της ομάδας του Μονάχου, η οποία δε λέει να στρώσει. Στο 2.40 βρίσκουμε το combo 1 & goal/goal στη Novibet.

Το καθήκον τους οι ΒαυαροίΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το καθήκον τους οι Βαυαροί

Combo
18:30

Μπάγερν – Φράιμπουργκ

1 & goal/goal

2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending