Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κυριακή θα συνεχιστεί με Ισπανία #DonKihotis

προγνωστικά

Ξανά δίνει το πλεονέκτημα ο #DonKihotis στην έδρα, με επιλογή του 1.85.

Καλησπέρα και καλή Κυριακή σε όλους! Σε ένα ευρέως γνωστό πρωτάθλημα θα πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αυτό δεν είναι άλλο από το ισπανικό.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (με καλές εμφανίσεις). Η Ατλέτικο έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό από πέρυσι και παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια σταθερά ξεκινάει δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα, όμως φέτος έχει αρχίσει και παίζει ένα λίγο πιο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πιο επιθετικό. Βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα και “παίρνει” αρκετή δύναμη από την έδρα.
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Σοσιεδάδ είναι μια καλή ομάδα και αυτή (έκανε και μια πάρα πολύ καλή χρονιά πέρυσι). Όμως θεωρώ ότι έχει πέσει αρκετά συγκριτικά με την περυσινή χρονιά σε δυναμική και σε βάθος επιλογών στο ρόστερ.
Έτσι καταλήγω στο σημείο του άσου, καθώς είναι ένα ματς το οποίο ειδικά εντός έδρας μπορεί να το κερδίσει η Ατλέτικο με την απόδοση να είναι πάρα πολύ ικανοποιητική και την τιμή του 1.85 να μην μπορώ να την αφήσω.

Η Κυριακή θα συνεχιστεί με ΙσπανίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η Κυριακή θα συνεχιστεί με Ισπανία

Μονό
17:15

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ

1

1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending