Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή με τα γκολ! #Eltoro

προγνωστικά

Προγνωστικά: Επάνοδος της στήλης για τον #Eltoro σε μια Κυριακή λίγο πριν το δεύτερο διάλειμμα εθνικών και οι αγώνες δείχνουν ότι θα… βρέξει γκολ!

Επιστροφή της στήλης και στην δράση. Μετά από μερικές αναποδιές επιστρέφουμε κανονικά και μόνιμα. Αρκετά με τα προσωπικά μου όμως. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και τι έχει το μενού για απόψε.

Προγνωστικά: Aμυντική αστάθεια

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας, η πρώτη στάση στα σημερινά προγνωστικά. Το «κίτρινο υποβρύχιο» εκπέμπει sos! Σε κάτω του μετρίου κατάσταση για τα δεδομένα της η ομάδα. Με το «στανιό» κέρδισε την ουραγό προ δέκα ημερών. Ανάσα η νίκη κόντρα στην Ρεν για το Europa που την κρατάει εντός στόχων και δίνει παράταση στον προπονητή. Το πρωτάθλημα μια άλλη ιστορία. Στο τελευταίο έφερε λευκή ισοπαλία με την Χετάφε, αλλά έχει άλλοθι το ότι έπαιζε με δέκα παίχτες από πολύ νωρίς. Η Λας Πάλμας από την άλλη πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στην Θέλτα και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων η αμυντική αστάθεια. Λογικός βάση ονομάτων ο φαβοριτισμός του άσσου, αλλά δεν στέκει. Προτιμώ το ρίσκο στο goal/goal.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα τώρα τι έχουμε. Το ντέρμπι της ημέρας είναι η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ντέρμπι με τα όλα του πιστεύω θα γίνει. Με φρενάρει το να πάω ζεστά σε σημείο, προς τα δεξιά θα κοίταγα, το γεγονός ότι υπάρχει και ότι μεσοβδόμαδα έδωσαν δύσκολους αγώνες στο Champions League. Ωστόσο η επιθετική τους δύναμη και τα θεματάκια που έχουν στην άμυνα με ωθούν να ποντάρω στο goal/goal και εδώ. Στο Θέλτα – Χετάφε θα πάω επίσης στο goal/goal. Αρκετά επιθετικές ομάδες με αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Απορίας άξιο θα είναι αν μείνουν στο μηδέν. Στην αναμέτρηση Γρανάδα – Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι θα ξεσπάσει η Μπαρτσελόνα και ποντάρω στο να κάνει το παιχνίδι over από μόνη της.

Αυτά τα λίγα για σήμερα, καλή επιτυχία σε ό,τι και αν διαλέξετε. Καλή συνέχεια σε όλους.

Κυριακή με τα γκολ!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κυριακή με τα γκολ!

Μονό
15:00

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας

Goal/goal

1.75
BET: 20 units
Μονό
17:15

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Goal/goal

1.90
BET: 15 units
Μονό
19:30

Θέλτα – Χετάφε

Goal/goal

2.20
BET: 8 units
Μονό
22:00

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα over 2,5

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending