Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι  ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Στο Community Shield: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (4-1 πέν.).
  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στην Άρσεναλ με απολογισμό 8-1-0.
  • Στο πρωτάθλημα η Σίτι τρέχει σερί δώδεκα νικών και 15 αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στην Άρσεναλ.
  • Εκτός έδρας η Σίτι έχει κερδίσει στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς μέχρι στιγμής. Στην πρώτη φάση της ουσιαστικά προηγήθηκε με τον Σάκα ο οποίος στο 17ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας μετά από δοκάρι του Ζεσούς. Ο Έντεγκαρντ στο 44’ κι ο Χάβερτζ στο 53’ ευστόχησαν από τα έντεκα μέτρα για το 0-3, με τον Γουάιτ να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις οι «κανονιέρηδες», καθώς την Τρίτη γνώρισαν την πρώτη ήττα της σεζόν. Στο ματς με τη Λανς για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα με τον Ζεσούς (14’), όμως η γαλλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη και με γκολ στο 25’ και στο 69’ πέτυχε την ανατροπή.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε δέκα από τα τελευταία έντεκα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο Τίμπερ, δύσκολα θα προλάβει ο Μαρτινέλι, ενώ παίζεται κι η συμμετοχή του Σάκα που τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτζ – Ζεσούς, Τροσάρ, Ενκέτια.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Την πρώτη της φετινή ήττα υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είδε το σερί νικών της να σταματά στα έξι παιχνίδια. Η ήττα αυτή ήρθε στο «Μόλινιου» από τη Γουλβς, η οποία παρεμπιπτόντως δεν είχε βαθμό μέχρι πρότινος στην έδρα της για την Premier League. Με αυτογκόλ του Ντίας έγινε το 1-0 στο 13’, και το καταπληκτικό φάουλ του Άλβαρεζ για να ισοφαρίσει στο 58’ δεν αποδείχθηκε αρκετό. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Χουάνγκ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, και το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι «πολίτες» διατήρησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μέχρι τη νίκη της Τότεναμ χθες. Η επιστροφή στις νίκες ήρθε την Τετάρτη, στον αγώνα του Champions League κόντρα στη Λειψία. Εκεί η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρουσίασε αρκετά καλύτερο πρόσωπο και παρότι δυσκολεύτηκε, επικράτησε με 3-1. Ο Φόντεν άνοιξε το σκορ στο 25’ με ασίστ του Λιούις, για να ισοφαρίσει ο Οπεντά στο 48’, σε μια από τις πρώτες φάσεις των γηπεδούχων. Τη λύση έδωσε και πάλι ο Άλβαρεζ με πανέμορφο πλασέ στο 84’, αλλά και με ασίστ στον Ντοκού για το τελικό 1-3 στο 90+2’. Δύο στα δύο η Σίτι στο Champions League και η πρωτιά στον όμιλο μοιάζει αδύνατο να χαθεί.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έντεκα από τα τελευταία 13 επίσημα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ντε Μπρόινε και Στόουνς και ο τιμωρημένος Ρόδρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Κόβασιτς, Νούνες – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Θα μπορέσει η Άρσεναλ να ξορκίσει την κατάρα και να κερδίσει την Σίτι σε ματς πρωταθλήματος; Από τη μία έχει τις απουσίες των Σάκα και Μαρτινέλι που δυσκολεύουν το έργο της, από την άλλη είναι μεγάλο πλήγμα για τους «πολίτες» το ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Ντε Μπρόινε και τον Ρόδρι. Τα ματς τους πάντως χαρίζουν γκολ και συγκινήσεις, και δύσκολα θα δούμε κι απόψε κάτι διαφορετικό. Απρόσμενα ψηλά οι αποδόσεις του over 2,5, θα το πάρουμε στο 1.82 της Stoiximan.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending