Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την πεπατημένη στο Eurocup #Dogass

προγνωστικά μπάσκετ

Ειδικά παικτών από τα παιχνίδια του Eurocup έχει στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ ο #Dogass με αξιόλογες αποδόσεις.

Καλημέρα σε όλους. Έναρξη εβδομάδας και οι επιλογές από το Eurocup, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Σπίσσου στο διπλασιασμό!

Η βασική μας επιλογή για απόψε είναι από την αναμέτρηση της Βενέτσια με την Παρί. Εδώ βρίσκω μεγάλη αξία στα over 1,5 τρίποντα του Μάρκο Σπίσσου. Ο βραχύσωμος γκαρντ της ιταλικής ομάδας έχει σουτ που σκοτώνει και σήμερα θα βρει μπροστά του έναν κοντύτερο από αυτόν παίκτη, που ενδιαφέρεται μόνο για το κομμάτι της επίθεσης. Ο Σορτς της Παρί κάνει τα πάντα στο γήπεδο, εκτός από το να μαρκάρει. Γι’ αυτό το κομμάτι έχει άλλους παίκτες. Θεωρώ πως εύκολα ο Σπίσσου, θα βρει δύο σουτ τριών πόντων στις περίπου 5-6 προσπάθειες που θα πάρει.

Σπανίζουν οι ασίστ του

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Σλασκ με την Κλουζ. Η πολωνική ομάδα διαθέτει παίκτες με εμπειρία. Εμείς θα πάρουμε μία επιλογή λίγο ρισκαδόρικη. Ο 33χρονος Γιακούμπ Νιζιόλ είναι τριαρο-τεσσάρι ύψους δύο μέτρων. Στην καριέρα του σπάνια έδινε πάνω από μία ασίστ. Με αυτό σαν δεδομένο, θα πάρω το under 7,5 ριμπάουντ & ασίστ σε απόδοση κοντά στο 2.00 καθώς, θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρει πάνω από πέντε ριμπάουντ.

Με την πεπατημένη στο EurocupΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με την πεπατημένη στο Eurocup

Ειδικό
21:00

Σλασκ – Κλουζ

Νιζιόλ under 7,5 ριμπάουντ & ασίστ

1.87
BET: 20 units
Ειδικό
21:00

Βενέτσια – Παρί

Σπίσσου over 1,5 τρίποντα

1.87
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending