Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο γύρος του κόσμου με φαβορί στο 2.15 #Jimandrez

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά που κάνουν… τον γύρο του κόσμου και στηρίζεται στα φαβορί σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Τετάρτη απόψε, ωραία παιχνίδια έχει το πρόγραμμα και φυσικά έχουμε προγνωστικά από μπάσκετ αλλά και ποδοσφαίρο από Ιαπωνία. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Δεν… της «πάει» το Λιγκ Καπ

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Γιοκοχάμα και Ουράβα, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Τεράστιο παιχνίδι, μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την πρωτοπόρο Βίσελ Κόμπε, η οποία… πετάει για τον τίτλο και η εντός έδρας ήττα μία εβδομάδα πριν, ισούται… με μαχαιριά στην καρδιά τους και τις όποιες ελπίδες τους είχαν για τίτλο.

Κι έτσι… μένει μόνο αυτή η διοργάνωση για να σωθεί κάπως η σεζόν. Η αλήθεια είναι πως θα είναι αποτυχία για αυτή την ομάδα να τερματίσει φέτος χωρίς τίτλο, οπότε το παιχνίδι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν καλύτερα δείγματα γραφής αγωνιστικά αλλά η περσινή κατάκτηση του Champions League Ασίας τους κάνει αυτόματα να ρίξουν το βάρος στη διοργάνωση αυτή ενώ ταυτόχρονα θα κυνηγήσουν έως τέλους την σημερινή τους αντίπαλο ώστε να της πάρουν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, το Λιγκ Καπ είναι μία διοργάνωση που ποτέ δεν τα έχουν πάει καλά, αφού δεν το έχουν κατακτήσει ποτέ και μετρούν σερί άδοξων αποκλεισμών εδώ και χρόνια στα ημιτελικά και προημιτελικά.

Με τα δεδομένα αυτά, ο πρώτος αγώνας θα είναι κλειστός και χωρίς πολλά ρίσκα, προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά: «Πορτοκαλί» δυάδα στο 2.15

Συνέχεια με την μπασκετική μας δυάδα και ξεκινάμε με Eurocup και το ματς της Τσεντεβίτα με την Μπανταλόνα. Σίγουρα η απρόσμενη εντός έδρας ήττα των Ισπανών από την Μπεσίκτας λειτούργησε ως καμπανάκι για μία ομάδα που πέρυσι έφτασε στα ημιτελικά του θεσμού, κρατάει σταθερό τον κορμό της ενώ οι προσθήκες των Ονουάκου, Τόμας και Άντριους δίνουν αρκετό βάθος στο ρόστερ. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι, έχουν πολλά θεματάκια και δύσκολα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους θα παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Επιλογή μας το διπλό και… συνέχεια.

Περνάμε τον Ατλαντικό και πάμε στο Λας Βέγκας για το δεύτερο ματς των τελικών του γυναικείου ΝΒΑ ανάμεσα σε Έισις και Λίμπερτι. Όπως προβλέψαμε πολύ σωστά στο πρώτο ματς, τα κορίτσια της Χάμον δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και υπερασπίστηκαν την έδρα τους. Η αλήθεια είναι πως η τετράδα των Γουίλσον, Πλαμ, Γιανγκ και Γκρέι είναι ικανή να… διαλύσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο χωρίς κανένα θέμα. Δύσκολα οι Λίμπερτι θα κάνουν ξανά τόσο κακό ματς αλλά δείχνουν ξεκάθαρο «κόμπλεξ» κάθε φορά στο Βέγκας. Δύσκολα θα γίνει το 1-1, οι Έισις ξέρουν πως με μία νίκη ακόμα πηγαίνουν για… championship point στη Νέα Υόρκη, επιλογή ο άσος σε μία δυάδα του 2.15.

Ο γύρος του κόσμου με φαβορί στο 2.15ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ο γύρος του κόσμου με φαβορί στο 2.15

Περισσότερα

Click to comment

Trending