Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Μπαίνει στην “μάχη” και η Νίκη | Για… την κορυφή Μακεδονικός και Αναγέννηση

Ο πρώτος όμιλος του πρωταθλήματος της Super League 2 συνεχίζεται σήμερα (11/10) με τέσσερις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. 

Το πρωτάθλημα της Super League 2 επιστρέφει σήμερα (11/10) με τέσσερα ενδιαφέρουσες “μάχες” για τον πρώτο όμιλο, με κοινή ώρα έναρξης στις 16:00.

Στο Πανθεσσαλικό η Νίκη υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τη Νίκη να μπαίνει σήμερα στην “μάχη”, μετά τα δύο ρεπό της στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος…

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ελευθερόπουλο, όμως η Νίκη θα παλέψει για τη… νίκη!

Η Κοζάνη υποδέχεται τον Μακεδονικό, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει άσχημα την σεζόν και θέλουν να δείξουν αντίδραση, ενώ οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα της χρονιάς κόντρα στον Αιολικό και θέλουν να παραμείνουν σε αυτή την τροχιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κοζάνη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζημόπουλου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τρομπούκης και Παπαδόπουλος.

Την ίδια ώρα, η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί τον Αιολικό, με τους Θεσσαλούς να προέρχονται από την ισοπαλία με τον Ηρακλή και η… ευχάριστη είδηση είναι η λύση των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν με τα ban για τις μεταγραφές τους.

Η ομάδα από την Μυτιλήνη θέλει να βελτιώσει την εικόνα της στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αγωνιστικά νέα, ο Γιώργος Τυριακίδης θα έχει στην διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές, με τους Μπούζα, Ξύδα και Κονίλιο να μένουν εκτός.

Στον αντίποδα, ο Αιολικός δεν υπολογίζει στον Κεχαγιά, στον Μπότσαρη, αλλά και στον Ενομό. 

Τέλος, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ηρακλή σε ένα… ντέρμπι από τα παλιά, με το “γηραιό” να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το κακό του ξεκίνημα, όπως το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι γηπεδούχοι σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου της Super League 2:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-0

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

16:00 Κοζάνη – Μακεδονικός
16:00 Αν. Καρδίτσας – Αιολικός
16:00 ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής
16:00 Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός
Ρεπό: Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός

Περισσότερα

Click to comment

Trending