Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague μέχρι και 14.44 #Dogass

Προγνωστικά Euroleague

Πρώτα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής στη Euroleague και τα προγνωστικά του #Dogass δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα παιχταράδες μου. Πρώτοι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής και οι επιλογές μας δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague: Ο Μούσα ξέρει το δρόμο

Η πρώτη μας επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Εφές με τη Ρεάλ, ένα από τα κλασικά πλέον ντέρμπι των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ανανεωμένη η τουρκική ομάδα και μπροστά της θα βρει τους Μαδριλένους που είναι σχεδόν ίδιοι με πέρυσι. Στο ίδιο γήπεδο, πριν ένα χρόνο, ο Μούσα ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους, δύο ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα με το over 20,5 PRA να μας κλείνει το μάτι.

Όσο αντέξει ο Λεσόρτ

Δεύτερη επιλογή είναι οι over 7,5 πόντοι του Σερτζ Ιμπάκα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν. Εξηγούμαι. Καλά τα γκάζια του Αταμάν και οι επτάμισι ώρες ανάλυση σε βίντεο των φάσεων. Όμως ο Παναθηναϊκός, είναι ασύνδετος και ειδικά στη ρακέτα (με την έλλειψη του Μήτογλου) υπάρχει θέμα. Ο Ιμπάκα, στο ντέρμπι με την Άλμπα, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τους οχτώ πόντους μπορεί να τους βγάλει με την ποιότητά του.

Υ.Γ.: Αξίζει να προσέξουμε τον αρκετά σοφτ Λουβάβου-Καμπαρό που το over του μας πλήρωσε την αγωνιστική που μας πέρασε. Σήμερα θα βρει μπροστά του την σκληροτράχηλη Παρτιζάν που δεν βρίσκω τρόπο πως να την διασπάσει. Πιστεύω πως με τις πρώτες… ψιλές θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Επομένως βρίσκω αξία στο under 10,5 πόντων του.

Προγνωστικά Euroleague μέχρι και 14.44ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά Euroleague μέχρι και 14.44

Ειδικό
20:30

Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

Μούσα over 20,5 PRA

1.80
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 14.44
20:30

Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

Μούσα over 27,5 PRA

3.80
21:15

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

Ιμπάκα over 11,5 πόντοι

3.80
BET: 5 units
Ειδικό
21:00

Βιλερμπάν – Παρτιζάν

Λουβάβου-Καμπαρό under 10,5 πόντοι

1.83
BET: 20 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

Ιμπάκα over 7,5 πόντοι

1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending