Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχουν τον τρόπο οι Κροάτες #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats καταπιάνεται με τρία παιχνίδια από τα προκριματικά του Euro σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Με την αναμέτρηση της Κροατίας απέναντι στην Τουρκία να ξεχωρίζει, τα προγνωστικά της Πέμπτης φτάνουν μέχρι το 2.20.

Προγνωστικά: Λετονία – Αρμενία

Η αγωνιστική ημέρα ανοίγει για τα προκριματικά του Euro με το παιχνίδι μεταξύ της Λετονίας και της Αρμενίας. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδειχθεί ο «σάκος του μποξ» στον τέταρτο όμιλο με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και σχεδόν τρία γκολ παθητικό ανά παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο το πάλεψαν αλλά έχασαν με 2-1 στο Γερεβάν. Το γκολ της νίκης ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε έναν αγώνα όμως που οι τελικές προσπάθειες ήταν 21-1. Αντίθετα με τους Λετονούς, η Αρμενία διεκδικεί την πρόκριση, καθώς βρίσκεται στο -3 από τις πρώτες δύο θέσεις. Υπερέχει ποιοτικά και δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να φτάσει τους δέκα βαθμούς, ασκώντας πίεση στην Τουρκία που παίζει αργότερα. Αρκετά καλό το 1.85 της Novibet για το διπλό.

Κροατία – Τουρκία

Το άλλο ματς στον τέταρτο όμιλο είναι και το ματς της ημέρας. Κροατία – Τουρκία στο Όσιγεκ, σε μια μάχη κορυφής. Αμφότερες έχουν από δέκα βαθμούς, αν και οι γηπεδούχοι έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο. Στην ισοβαθμία προβάδισμα έχουν οι Κροάτες, λόγω της νίκης με 2-0 στον πρώτο γύρο. Η Τουρκία διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο αλλά αμυντικά παρουσιάζει θέματα. Με τον Μοντέλα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο απόψε, δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές στην εικόνα της. Καλύτερη από όλες τις απόψεις η Κροατία, έχει την ευκαιρία να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να βρεθεί όλο και πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά. Σπάνια μένει στο ένα γκολ, οπότε θα επιλέξουμε το combo 1 & over 1,5, με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Κύπρος – Νορβηγία

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Κύπρου κόντρα στη Νορβηγία για τον πρώτο όμιλο. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς καν να έχουν πάρει βαθμό. Όχι ότι ήταν ποτέ διεκδικήτρια των πρώτων θέσεων στις προκριματικές φάσεις, αλλά αυτή τη φορά η Κύπρος είναι πραγματικά κομπάρσος. Πρόκειται για την καλύτερη ευκαιρία των Νορβηγών να πάρουν ένα εύκολο τρίποντο και να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, από την οποία έχουν μείνει ήδη αρκετά πίσω. Παράλληλα, ο ντεφορμέ Χάαλαντ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα γκολ και να πάρει ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πάμε με το over 2,5 της Νορβηγίας στο 2.11 της WinMasters.

Έχουν τον τρόπο οι ΚροάτεςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έχουν τον τρόπο οι Κροάτες

Μονό
19:00

Λετονία – Αρμενία

2

1.85
BET: 35 units
Combo
21:45

Κροατία – Τουρκία

1 & over 1,5

2.20
BET: 30 units
Μονό
21:45

Κύπρος – Νορβηγία

Νορβηγία over 2,5

2.11
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending