Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ευρώπη στη μάχη της πρόκρισης #TheMagician

Εθνικές ομάδες από σήμερα στο ποδοσφαιρικό μας μενού, με τον #TheMagician να κρατάει δυάδες του 2.87 και 3.75 στα προγνωστικά του.

Καλημέρα σας. Ημέρες εθνικών ομάδων και τα πράγματα έχουν ή πρόκειται να ξεκαθαρίσουν, όσον αφορά την πρόκριση στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Κάποιες ομάδες έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση, ενώ άλλες θα παλέψουν σκληρά για να τα καταφέρουν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση

Πρώτο παιχνίδι για απόψε το ΚροατίαΤουρκία. Ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν ματς ένα λιγότερο. Σταθερότητα στις επιτυχίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς, που πέρα από την πρώτη θέση δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Ποιοτική ομάδα οι Κροάτες σε όλες τις γραμμές, σκοράρουν σε μόνιμη βάση, ενώ η άμυνα τους δεν δίνει εύκολα δικαιώματα. Οι φιλοξενούμενοι για να μην μπλέξουν σε σενάρια αυτοκτονίας όσον αφορά την πρόκριση, οφείλουν τουλάχιστον να σκοράρουν σήμερα. Η Αρμενία ακολουθεί στους τρεις πόντους, με δύο αγωνιστικές ν’ απομένουν. Πρώτο μέλημα η αποφυγή της ήττας, αλλά επειδή η παρέα του Μόντριτς δύσκολα να μην παραταχθεί για τη νίκη, πρέπει να και οι ίδιοι να μην κλειστούν στα καρέ τους.

Σημείο: Δεν έφθασαν τυχαία οι γηπεδούχοι στη δεύτερη και τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και 2022 αντίστοιχα. Οι Τούρκοι όμως καίγονται για αποτέλεσμα. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.57 στη Novibet.

Νίκη ελπίδας

Άσχημη ήταν η κατάσταση στην Κύπρο, με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς. Ήρθε και ο διασυρμός από την Ισπανία εκτός έδρας με 6-0, για να δέσει το γλυκό. Με μηδέν βαθμούς και συνολικά τέρματα 2-17 μέχρι στιγμής, συγκαταλέγεται, δυστυχώς για την ίδια με ομάδες τύπου Σαν Μαρίνο, Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν. Ουσιαστικά παίζει για να κερδίσει εμπειρίες προς μελλοντικό όφελος η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Η Νορβηγία ταξίδεψε στην Κύπρο μόνο για τη νίκη. Σήμερα είναι ο πρώτος τελικός, την Κυριακή ο δεύτερος, όταν και αντιμετωπίζει τους Ισπανούς εντός έδρας. Με παιχνίδι περισσότερο, είναι δύο βαθμούς πίσω από τους Ίβηρες, ενώ το ραδιόφωνο θα δουλέψει περιμένοντας ένα δωράκι, καθώς το Ισπανία – Σκωτία που διεξάγεται την ίδια ώρα, τους ενδιαφέρει άμεσα.

Σημείο: Ακόμα και χωρίς δώρο, οι Νορβηγοί θέλουν νίκη για να συνεχίσουν ν’ αναπνέουν. Στην άσχημη κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οδηγούμαστε στο διπλό και over 2,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Μετακομίζουμε στα Τίρανα. Μια χαρά τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η Αλβανία. Πρώτη θέση στον όμιλο με δέκα βαθμούς και πλέον η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια της. Συμπαγής ομάδα, που εκμεταλλεύεται την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί. Έτσι άλλωστε έκλεψε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική στην Τσεχία. Έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και κόντρα στο φαβορί, θα παίζει τουλάχιστον για την ισοπαλία. Η Τσεχία με παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τους σημερινούς οικοδεσπότες. Απαγορευμένη λέξη η ήττα, καθώς ισοβαθμεί με τη Μολδαβία, ενώ καιροφυλακτούν οι Πολωνοί. Με νίκη παίρνει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά θα δεχτεί πίεση σήμερα, με την ισοπαλία να μην αποτελεί καταστροφικό αποτέλεσμα.

Σημείο: Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 2.06 στην Novibet.

Βήμα πρόκρισης

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα ανάμεσα στη Λευκορωσία και την Ρουμανία. Δεν έχουν να επιδείξουν πολλά πράγματα οι τυπικά γηπεδούχοι. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που διεκδικεί την νίκη απέναντι σε αδύναμες ομάδες σε φιλικό η επίσημο επίπεδο. Στα επίσημα παιχνίδια της, το 2022 στο Nations League έκλεισε χωρίς νίκη, ενώ το 2021 στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου έχει 7/8 ήττες στον όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στη δεύτερη θέση με δώδεκα βαθμούς, δύο πίσω από την Ελβετία και ένα μπροστά από το Ισραήλ. Σήμερα απέναντι στη Λευκορωσία και σε τρεις ημέρες απέναντι στην Ανδόρα εντός έδρας επιβάλλεται να πετύχει ισάριθμες νίκες. Αυτό γιατί τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχει δύο ντέρμπι με Ισραήλ και Ελβετία. Αυτοσκοπός η νίκη, ώστε το Νοέμβριο να παίξει τα ρέστα της για πρόκριση, χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Αήττητοι στον όμιλο με 3-3-0, με την προϊστορία υπέρ της και χωρίς απουσίες θα παρουσιαστεί στο γήπεδο αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς.

Σημείο: Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, λόγω ποιότητας ομάδας και σημασίας αποτελέσματος. Θα κρατήσουμε το over 1,5 γκολ της Ρουμανίας με απόδοση 1.82 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ (30 – Παναθηναϊκός), Κριστιάν Στουάνι (37 – Χιρόνα), Γιάννης Μανιάτης (37), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (32 – Ντινάμο Δρέσδης).

Καλή επιτυχία.

Η Ευρώπη στη μάχη της πρόκρισηςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η Ευρώπη στη μάχη της πρόκρισης

Περισσότερα

Click to comment

Trending