Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπαίνουν «πρέπει» από νωρίς #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker είναι και σήμερα εδώ με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Έφτασε η Πέμπτη και μπαίνουμε σε γνωστούς ρυθμούς με προγνωστικά Euroleague. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν θα μας απασχολήσει, ποντάροντας σε ένα combo του 1.80.

Προγνωστικά Euroleague: Μπορεί παρά τις απουσίες

Πολύ νωρίς στη χρονιά και ήδη υπάρχει μια γκρίνια γύρω από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ναι, έκανε δυο ήττες στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ναι, δεν εντυπωσίασε απέναντι στο Μαρούσι. Ωστόσο, ξεχνάμε πόσο νέα ομάδα είναι και πως καλό θα ήταν να μη λαμβάνουμε υπόψη τα παιχνίδια της Basket League. Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το έχασε μέσα από τα χέρια του. Παρουσίασε δύο πρόσωπα και ο Ολυμπιακός είχε την ικανότητα να το εκμεταλλευτεί. Για απόψε… σημαντικές οι απουσίες των Σλούκα και Μήτογλου, ενώ ο Παπαπέτρου είναι αμφίβολος.

Στην άλλη μεριά, η Μπάγερν προέρχεται από τη νίκη επί της Άλμπα στην πρεμιέρα, αλλά επίσης παρουσίασε δύο πρόσωπα και αυτό του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ κακό. Ταυτόχρονα και η εικόνα της εντός συνόρων δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Λογικό επίσης, αφού έχει νέο προπονητή και ο Λάσο χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του.

Θεωρώ ότι το υλικό του Παναθηναϊκού είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτό της Μπάγερν, ακόμα και χωρίς το Σλούκα. Με την ώθηση του κόσμου, η ομάδα του Αταμάν μπορεί να πάρει τη νίκη και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να την πάρει για να κερδίσει χρόνο. Μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο με… λίγο over, ώστε να φτάσει σε μια αξιόλογη απόδοση.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:15

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου

1 & over 148,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending