Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ήττα για την U 17 από τον ανώτερο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό

Η U17 του ΠΑΟΚ επικράτησε με εύκολα της αντίστοιχης ομάδα του Βόλου και πήρε το “πάνω χέρι‘ για την ρεβάνς, βλέποντας τελικό. “Εύκολο ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ στον Βόλο απ’ ότι φάνηκε, καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-4 για τον πρώτο ημιτελικό της Α’ φάσης για την Super League U17 στο αθλητικό κέντρο ”Όλγα Βασδέκη”.

Οι ”ασπρόμαυροι” από την αρχή του παιχνιδιού έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία και στο 29′ του αγώνα βρήκαν δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα ο Στύλος περίμενε την πάσα του Τσιφούτη και στην συνέχεια με πλάσε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να υπερέχει και στο 39′ ο Τσιφούτης εκτέλεσε το φάουλ, για να πάρει το … ριμπάουντ ο Μύθου και να κάνει το 0-2.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Θεσσαλονικείς έριξαν λίγο τον ρυθμό τους, καθώς δεν είχαν την ίδια όρεξη με αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς.

Και από την στιγμή που όλος ο Βόλος είχε βγει μπροστά για να μειώσει, στο 87′ ο Θεοδοσιάδης ”σέρβιρε” προς τον Βασίλι και εκείνος έκανε το 0-3, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Κοσίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 4-0 με ένα ωραίο σουτ, χάρις την ασίστ του Μπελερή.

Έτσι ο ”δικέφαλος του Βορρά” βάζει γερά θεμέλια για την ρεβάνς έτσι, ώστε να δείξει την παρουσία του στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο για την εξασφάλιση του πρώτου εισιτηρίου για το Final Four.

 

Trending