Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν «καίγονται» για τη νίκη… #Bats

Τέσσερις επιλογές από τρία ματς περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά του #Bats, φτάνοντας μέχρι το 3.35.

Συνέχεια στα προκριματικά του Euro με προγνωστικά που ξεπερνούν τον διπλασιασμό για αυτή την Παρασκευή.

Προγνωστικά: Αυστρία – Βέλγιο

Ματς κορυφής έχουμε στον έκτο όμιλο ανάμεσα σε Αυστρία και Βέλγιο. Αμφότερες έχουν από 13 βαθμούς και βρίσκονται στο +7 από την Σουηδία που φαίνεται να χάνει το τρένο της πρόκρισης. Το 1-1 μεταξύ τους στον πρώτο γύρο είναι και η μόνη απώλεια που έχουν μέχρι στιγμής. Η Αυστρία μάλιστα «ξεμπέρδεψε» με τα δυνατά παιχνίδια κόντρα στην Σουηδία, κερδίζοντάς την εντός (2-0) και εκτός (3-1) έδρας στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της.

Αυτό που χρειάζονται και οι δύο ομάδες είναι τρεις βαθμούς στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να κλειδώσουν την πρόκριση, κι αυτό μόνο αν κάνει το απόλυτο η Σουηδία. Προτεραιότητά τους σήμερα θα είναι να μην ηττηθούν και δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν για τη νίκη. Ειδικά το Βέλγιο που έχει να παίξει και με την Σουηδία στην επόμενη αγωνιστική. Υπάρχει λογική στην επιλογή της ισοπαλίας με απόδοση 3.35 στη WinMasters, η οποία δε θα… χαλάσει κανέναν.

Ολλανδία – Γαλλία

Όχι μόνο το ματς της ημέρας, αλλά και όλης της αγωνιστικής διεξάγεται στο Άμστερνταμ απόψε. Η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Γαλλία για τον δεύτερο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται κι η εθνική μας ομάδα. Οι Γάλλοι με νίκη κλειδώνουν και μαθηματικά όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση, ενώ η ομάδα του Κούμαν σε περίπτωση νίκης γίνεται το απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Πάντως κι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων τους, οπότε μπορούν να μας προσφέρουν ένα ανοιχτό και ευχάριστο παιχνίδι. Αμφότερες έχουν πολλές απουσίες, κυρίως στην άμυνα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει… χάος στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπάρχει κάποιο ματς που μπορεί να δεχτεί το πρώτο της γκολ σε αυτή την προκριματική φάση η Γαλλία, είναι το αποψινό. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 2.35 της WinMasters.

Επιπλέον, αξίζει να ποντάρουμε στον μεγάλο αστέρα των «μπλε», Κιλιάν Εμπαπέ. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τα τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ κι απόψε θα ψάξει την επιστροφή του στο σκοράρισμα για να αποκτήσει ψυχολογία. Το να πετύχει γκολ τιμάται στο 2.50 από το Betshop.

Πορτογαλία – Σλοβακία

Κλείνουμε με τον δέκατο και τελευταίο όμιλο, όπου η πρωτοπόρος Πορτογαλία υποδέχεται στη δεύτερη Σλοβακία. Μέχρι στιγμής η «σελεσάο» είναι η καλύτερη ομάδα της προκριματικής φάσης, αφού πέρα από το 6/6 έχει απολογισμό τερμάτων 24-0. Κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο κερδίζει κάθε ματς στον όμιλο με σκορ 4-0! Προφανώς, αυτό οφείλεται στο συνολικό 15-0 επί του Λουξεμβούργου (6-0 εκτός, 9-0 εντός). Με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο πετάει φωτιές επιθετικά κι έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ταλέντο που διαθέτει στο ρόστερ. Ακόμα κι αν φαίνεται να μην υπάρχει τρόπος να χάσει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά, δεν περιμένουμε να χαλαρώσει. Ειδικά εντός έδρας, όπου δεν έχει πετύχει σε κανένα από τα προηγούμενα ματς κάτω από τρία γκολ. Όσο σκληροτράχηλη κι αν είναι η Σλοβακία, δεν μπορεί να προβάλλει αντίσταση σε μια ορεξάτη Πορτογαλία. Γι’ αυτό θα πάρουμε το over 2,5 των Πορτογάλων στο 2.18 του Betshop.

Δεν «καίγονται» για τη νίκη…ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δεν «καίγονται» για τη νίκη…

Περισσότερα

Click to comment

Trending