Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η Κηφισιά συνεχάρη τον… πτυχιούχο Πρίτσα

 

Με ανάρτησή της στα social media, η ομάδα των βορείων προαστίων, έδωσε συγχαρητήρια στον 24χρονο μεσοεπιθετικό της για το πτυχίο που πήρε από τη Νομική Αθηνών.

Ο Παναγιώτης Πρίτσας είναι πλέον… και με τη βούλα τόσο ποδοσφαιριστής, όσο και δικηγόρος, μιας και κατάφερε να πάρει το πτυχίο του από τη Νομική Αθηνών, ενώ κατά την ορκωμοσία του παρευρέθηκε και ο συμπαίκτης του, Ανδρέας Τετέι.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η ΠΑΕ Κηφισιά αποφάσισε να συγχαρεί τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της, πραγματοποιώντας σχετική ανάρτηση στα social media της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κηφισιάς:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τον αθλητή της ομάδας μας, Πάνο Πρίτσα, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Αθηνών.
Η χαρά είναι ιδιαίτερη για όλη την οικογένεια της ΠΑΕ Κηφισιά δεδομένου πως πρόκειται για έναν αθλητή που βρίσκεται από μικρό παιδί στην ομάδα μας, ξεκινώντας από την Ακαδημία της.

Ο συνδυασμός της καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο στον χώρο του ποδοσφαίρου με την ταυτόχρονη εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία είναι κάτι σπάνιο στον χώρο του αθλητισμού και γι αυτό η περηφάνια μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πάνο, συγχαρητήρια και εις ανώτερα τόσο στην επιστήμη σου όσο και στην πορεία σου ως ποδοσφαιριστής!»//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending