Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

«Κοιτάζει τον Βάγκνερ η ΑΕΚ»

 

Ο Γερμανός αριστερός μπακ που θα αποχωρήσει από τη Φιλαδέλφεια Γιουνιόν στο τέλος της χρονιάς του MLS είναι στο στόχαστρο της “Ένωσης”.

Η ΑΕΚ εξετάζει την διάδοχο κατάσταση των δύο Ιρανών. Τα συμβόλαια του Εχσάν Χατζισαφί αλλά και του Μίλαν Μοχαμάντι λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, (βέβαια για τον πρώτο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές) κάτι που κάνει τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” να βγαίνουν στο μεταγραφικό παράθυρο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο “Δικέφαλος” σίγουρα θα χάσει τη φετινή σεζόν και τους δύο Ιρανούς μπακ, καθώς στις 14 Ιανουαρίου θα απουσιάσουν αμφότεροι για το Asian Cup. Η αλήθεια είναι πως η απόφαση για το αν θα αποκτηθεί παίκτης η θα καλύψει την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα ο Πήλιος μαζί με τον Σιντιμπέ δεν έχει παρθεί ακόμα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ωστόσο, ΜΜΕ από την Αμερική αναφέρουν πως η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Βάγκνερ, που θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φιλαδέλφεια Γιουνιόν στο τέλος της φετινής χρονιάς. Συγκεκριμένα, τα εν λόγο ρεπορτάζ κάνουν λόγο πως ο παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει και η Γουέστ Χαμ.

Να τονίσουμε πως ο Αργεντίνος τεχνικός είχε παίκτη του στην Σαν Χοσέ τον 25χρονο αριστερό μπακ, κάτι που σημαίνει πως έχει πλήρη άποψη για τον παίκτη, ενώ αυτή δεν είναι και η μόνη σύνδεση που έχει με την “Ένωση“, καθώς ο παίκτης εκπροσωπείται από το γραφείο που είναι και ο Πέτρος Μάνταλος.

Στο MLS αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετράει συνολικά 168 συμμετοχές, 7 γκολ και 31 ασίστ. //ΝΚ



Περισσότερα

Click to comment

Trending