Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: Δύο γκολ και… 2.05

Στήλη Παρασκευής για τον #klhmats που εστιάζει στο παιχνίδι Ολλανδία – Γαλλία και καταλήγει σε απόδοση 2.05.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Την Τετάρτη έγραψα στήλη με μακροχρόνια προγνωστικά, έχοντας σταθεί στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Απόψε θα επανέλθω στην ενεργό δράση με τα προκριματικά του Euro.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στο μικροσκόπιό μου η αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στην Γαλλία. Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε αποδόσεις άνω του 2.20, λόγω και της δυναμικότητας των «οράνιε». Το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν βέβαια θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών παικτών όπως είναι ο τερματοφύλακας Μαρκ Φλέκεν, ο σέντερ μπακ Ματάις ντε Λιχτ, οι χαφ Φρένκι ντε Γιόνγ, Τουν Κοπμάινερς και Στίβεν Μπέργκχαους, καθώς και των επιθετικών Γκάκπο, Μέμφις Ντεπάι και Νόα Λανγκ.

Ακόμη κι έτσι όμως, δεν παύει η γηπεδούχος να διαθέτει ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές, κάτι που την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη, ιδίως απέναντι σε μία ευάλωτη άμυνα όμως αυτή των Γάλλων. Εκτιμώ πως η αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1, οπότε θα κρατήσω ως βάση το goal/goal και σε συνδυασμό με το over 0,5 ημίχρονο θα πάρω την απόδοση του 2.05.

Και επί της ευκαιρίας, διότι αμφίτερμα κυνηγάμε στο παιχνίδι, να βάλω και ένα στατιστικό στο παιχνίδι μας. Η Ολλανδία σκόραρε στα τελευταία 17 εντός έδρας παιχνίδια της  και η Γαλλία στα τελευταία έντεκα. Θα «σπάσουν» σήμερα τα σερί τους; Θέλω να πιστεύω πως όχι…

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Περισσότερα

Click to comment

Trending