Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague: «Πολυεργαλείο» Ουλάνοβας #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker είναι και σήμερα εδώ με προγνωστικά Euroleague, ποντάροντας σε ένα ειδικό από την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ερυθρό Αστέρα.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Παρασκευή σήμερα και δηλώνω παρών με προγνωστικά Euroleague. Το παιχνίδι του Κάουνας μπαίνει σήμερα στο στόχαστρο με είναι ειδικό σε αξιόλογη απόδοση.

Προγνωστικά Euroleague: Κάνει τα πάντα

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που φαίνεται αμφίρροπο, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο σετ των αποδόσεων. Οι Λιθουανοί δεν ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, όπως συνήθως, σε αντίθεση με τους Σέρβους που έκαναν πολλές δυνατές κινήσεις. Με μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων, υπάρχει αξία στο διπλό, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τη Ζαλγκίρις, που κάθε χρόνο δυσκολεύει κάθε αντίπαλο εντός έδρας και φέτος ξεκίνησε με σπουδαίο διπλό μέσα στη Μπολόνια.

Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τα σημεία και πάμε στα ειδικά. Ένας παίκτης που έχει πληρώσει πολλές φορές μέσα από αυτή τη στήλη είναι ο Ουλάνοβας. Ο Λιθουανός φόργουορντ κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ για την ομάδα του. Είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ, αλλά και πασέρ, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του. Το όριο στο άθροισμα των ασίστ και των ριμπάουντ είναι χαμηλά για τα δεδομένα του και χωρίς δεύτερη σκέψη θα πάμε στο over. Άλλωστε, το έχει ξεπεράσει σε 3/4 τελευταία ματς, ενώ στην περσινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό στο Κάουνας, είχε πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας

Ουλάνοβας over 5,5 ριμπάουντ & ασίστ

1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending