Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο θάνατός σου, η ζωή μου για το 9.60 #TheMagician

Πολύ κρίσιμα παιχνίδια, σ’ αυτή τη φάση των προκριματικών αναλύει ο #TheMagician στα προγνωστικά του, με αποδόσεις έως 6.76.

Καλημέρα σας. Το μενού σήμερα περιλαμβάνει αγώνες που θα δώσουν πρόκριση ή που κατά πάσα περίπτωση θα σε στείλουν σπίτι σου, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες πρόκρισης κάποιων εθνικών ομάδων για το EURO 2024. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Η ώρα της αλήθειας

Ξεκινάμε με τον αγώνα της εθνικής μας. Πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε πως η Ιρλανδία, μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να φιλοξενήσουν το EURO του 2028. Αυτό σημαίνει αυτόματη πρόκριση για τους οικοδεσπότες. Ελπίδες πρόκρισης όμως δεν έχει γι’ αυτό του 2024, μέσα από την διαδικασία των προκριματικών. Δεν παύει όμως να αποτελεί μια σκληροτράχηλη και επικίνδυνη ομάδα, που βγάζει το λάδι στους αντιπάλους, ακόμα και εάν έχει τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο. Θ’ αγωνιστεί χωρίς άγχος, αλλά φυσικά για την νίκη μπροστά στο κοινό της.

Η ώρα της αλήθειας για την εθνική Ελλάδος. Με νίκη διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης, ενώ αντίθετα ενδεχόμενη ήττα θα τις συρρικνώσει αρκετά. Είμαστε αήττητοι σε φιλικό και επίσημο επίπεδο απέναντι στους Ιρλανδούς. Μάλιστα δύο φορές αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την σημερινή μας αντίπαλο, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (0-1). Προβλήματα απουσιών πέρα του Χατζηδιάκου δεν έχει ο Πογιέτ, ο οποίος δήλωσε πως η εθνική πρέπει να κάνει το καθήκον της, αναμένοντας ίσως κάποιο δώρο από τους Γάλλους που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ολλανδία. Πάντα η εθνική ομάδα στηριζόταν στην άμυνα της, κάτι το οποίο πρέπει να το πράξει και σήμερα.

Σημείο: Δεν είμαστε φαβορί του παιχνιδιού σύμφωνα με τις αποδόσεις, αλλά το κίνητρο είναι ουσιαστικά μονόπλευρο. Εάν δεν κερδίσει η εθνική, σίγουρα μπορεί να μην χάσει. Επιλογή το Χ2 με απόδοση 1.61 στην Novibet. Όπως κάθε αγγλόφωνο έθνος, έτσι και οι Ιρλανδοί παίζουν σκληρή άμυνα.  Θα δοκιμάσουν τα πόδια τους οι διεθνείς μας έξω από το κουτί. Δεύτερη επιλογή να επιτευχθεί γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής με απόδοση 4.00 στην Novibet.

Πρόβλημα οι απουσίες

Πάμε στο Άμστερνταμ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Η Ολλανδία μετά την ήττα από την Γαλλία στην πρεμιέρα, επικράτησε σε τρεις σερί αγώνες. Πλέον ισοβαθμεί με την εθνική μας, έχοντας και ματς λιγότερο. Ο Κούμαν δήλωσε πως θέλει αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στους Γάλλους, αλλά τροχοπέδη αποτελούν οι πολλές απουσίες βασικών παιχτών. Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Μπότμαν και Χάκπο είναι μερικές, ενώ προστέθηκε χθες και ο Μπέργκχαους. Πρώτος τελικός σήμερα, με τον δεύτερο να έχει προγραμματιστεί σε τρία βράδια στην Αθήνα.

Η Γαλλία από την μεριά της έχει το απόλυτο σε νίκες. Το θετικό στοιχείο (και για εμάς) είναι ότι δεν έχουν δεχτεί ακόμη τέρμα στα πέντε παιχνίδια του ομίλου. Πληρότητα σε όλες τις γραμμές για τους Γάλλους, με τον Ντεσάμπ να έχει έναν γλυκό πονοκέφαλο όσον αφορά τον σχηματισμό της αρχικής ενδεκάδας, καθώς έχει διαθέσιμους όλους τους παίχτες. Με νίκη σήμερα προκρίνεται οριστικά στο Euro 2024.

Σημείο: Κρίσιμο το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, αλλά έχουν ανοιχτές πληγές. Καλύτερη ομάδα η Γαλλία, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Κρατάμε το διπλό σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία, με απόδοση 1.61 στην Novibet. Έχει δημιουργήσει προϊστορία ο Κιλιάν Μπαπέ απέναντι στην Ολλανδία. Σκόραρε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Να σκοράρει και σήμερα το βρίσκουμε με απόδοση 2.40 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ντέρμπι κορυφής

Συνεχίζουμε στον έκτο όμιλο. Στην Βιέννη η Αυστρία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο. Αήττητες και οι δύο ομάδες με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αυτή του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες (1-1). Με τους δύο πρώτους να προκρίνονται, η μόνη απειλή είναι η Σουηδία που βρίσκεται όμως επτά βαθμούς πίσω. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν σταθερά στα παιχνίδια τους, οι άμυνες τους έχουν πάρει άριστα μέχρι στιγμής και δικαίως βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου. Ο νικητής σήμερα προκρίνεται αυτόματα, ενώ σε περίπτωση που ηττηθούν οι Βέλγοι, την Δευτέρα απέναντι στους Σουηδούς με νίκη ή ισοπαλία παίρνουν και αυτοί το εισιτήριο.

Σημείο: Θα αγωνιστούν για την νίκη οι δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν ίδιας δυναμικότητας. Θα κρατήσουμε την ισοπαλία, η οποία δεν θα ενοχλήσει κανέναν, με απόδοση 3.45 στην Novibet.

Έτοιμοι για το θαύμα

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από το μακρινό Ρέικιαβικ. Εκεί η Ισλανδία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Απογοήτευσαν οι γηπεδούχοι με δύο νίκες και τέσσερις ήττες στον όμιλο. Άσχημες εμφανίσεις συνολικά, έφεραν εύκολες ήττες και ως αποτέλεσμα τα όνειρα έσβησαν νωρίς. Δυσκίνητη άμυνα, με αρκετά κενά και μια άχρωμη ομάδα επιθετικά, συνθέτουν το συγκρότημα του 70χρονου Νορβηγού προπονητή Χαρέιντ. Αντίθετα εντυπωσιάζουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια διεκδικούν την πρόκριση. Πέρα από τις δύο βαριές ήττες στον όμιλο από την Πορτογαλία, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, βρίσκονται τρεις βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση. Μάλιστα εάν επικρατήσουν σήμερα, θα φθάσουν την Σλοβακία (σε περίπτωση που ηττηθεί εκτός έδρας από την Πορτογαλία), την οποία και υποδέχονται εντός έδρας την Δευτέρα. Αγωνίζονται με πάθος και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί. Αρχές Σεπτέμβρη επικράτησαν με 3-1 εντός έδρας των Ισλανδών.

Σημείο: Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πάμε με το Χ2, με απόδοση 1.96 στην Novibet.

Καλή επιτυχία

Ο θάνατός σου, η ζωή μου έως 9.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ο θάνατός σου, η ζωή μου έως 9.60

Περισσότερα

Click to comment

Trending