Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο με γκολ στο 1.88!

Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων και ο #Klhmats πιάνεται με το παιχνίδι Δανία – Καζακστάν.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Αν γράψω πως μου αρέσουν οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, τότε θα αποτελέσω έναν από τους μεγαλύτερους… ψεύτες του χώρου μας. Πιστέψτε με, όπως δεν αρέσουν σε όλους εσάς που μας διαβάζετε σε καθημερινή βάση, έτσι δεν αρέσουν και σε εμάς που γράφουμε. Τελείως αντιπαθητική τα προκριματικά οποιασδήποτε διοργάνωσης.

Είμαστε βέβαια υποχρεωμένοι να αναλύουμε το στοιχηματικό κουπόνι και, εφόσον βρούμε κάτι που το πιστεύουμε, να το δίνουμε στον κόσμο που μας ακολουθεί. Προχωράμε, αναλύοντας τη σημερινή μας επιλογή!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η Δανία υποδέχεται το Καζακστάν το βράδυ. Όμιλος «φωτιά» πραγματικά, στους 13 πόντους οι Δανοί με τους Σλοβένους, στους δώδεκα οι Καζάκοι με τους Φινλανδούς. Τέσσερις ομάδες για δύο εισιτήρια που οδηγούν στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Δύσκολη αναμέτρηση απόψε, διακυβεύονται πολλά, με το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Δεν έχουν δα και κάμποσες παρουσίες σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είναι υποχρεωμένοι να την κυνηγήσουν τώρα που τους δίνεται τούτη η ευκαιρία. Πότε θα τους δοθεί εκ νέου άλλωστε;

Κόντρα στον στοιχηματικό κόσμο, αλλά πιθανώς και στις συνθήκες του αγώνα, θα επιλέξω το ασιατικό over 3. Πρόκειται για δύο ομάδες που φτάνουν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή και σκοράρουν συχνά, ενώ στα τελευταία πέντε μεταξύ τους μετρούν ισάριθμα over 2,5, καθώς και 4/5 goal/goal.

Κι αν έπρεπε να επιλέξω κάποιο σκορ, προς το 3-1 θα κινούμουν. Μαχητικό το Καζακστάν και με πάθος, όμως η ποιότητα, αλλά και η εμπειρία, βρίσκεται με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι μας εξέπληξαν τα τελευταία έτη και ιδίως στο Euro του 2020.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Περισσότερα

Click to comment

Trending