Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Νέα ήττα για τη Νίκη αυτή την φορά από την Κοζάνη | Όλα τα αποτελέσματα

Ούτε και τώρα τα κατάφερε η Νίκη, που γνώρισε την ήττα αυτή την φορά από την Κοζάνη με 0-1.

Το παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο της Καρδίτσας, είχε δύο πρόσωπα, με τη Νίκη να χάνει εκπληκτικές ευκαιρίες στο α΄ μέρος και την Κοζάνη να σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ στην εκπνοή του, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Όμως στην επανάληψη η Νίκη έμεινε στα αποδυτήρια, φανερά επηρεασμένη από την ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκε στο τέλος του ημιχρόνου…

Το γκολ της νίκης των φιλοξενουμένων πέτυχε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γραμμένος.

Στην Μυτιλήνη τώρα, το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη προειδοποίησε στο 15′ με δοκάρι του Όγκμποε μετά από λάθος γύρισμα του Κολλάρα προς τα πίσω, πριν πάρει το προβάδισμα με σουτ του Πεντρόσο δέκα λεπτά αργότερα.

Οι “βυσσινί” πήγαν με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια, αλλά σχεδόν με την επιστροφή από αυτά, ο Αιολικός ισοφάρισε με τον Γιόκε (47′).

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν το γκολ της νίκης, με το 1-1 να αποτελεί την πρώτη ισοπαλία και για τις δύο σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές.

Στην Ευκαρπία μπορεί να έλειψαν τα γκολ (0-0), αλλά δεν έλειψαν η δύναμη και η ένταση με τους Μακεδονικό και Αναγέννηση να βλέπουν τρεις κόκκινες!

 Κοκκίνης και Τομάσεβιτς αποβλήθηκαν μέσα σε τρία λεπτά (65′, 68′) για την ομάδα της Καρδίτσας, η οποία άντεξε μέχρι την λήξη. Κόκκινη είδε και ο Μακεδονικός με τον Λυμπεράκη στο 81′.

Παραμένουν αήττητοι όμως οι Καρδιτσιώτες

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Τηλυκράτης – Ηλιούπολη 1-2
Αιολικός – Λάρισα 1-1
Λεβαδειακός – Απόλλων Πόντου 1-0
Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Νίκη Βόλου – Κοζάνη 0-1

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

13:00 Διαγόρας Ρόδου – Χανιά

Click to comment

Trending