Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τα φαβορί για την πρόκριση #Argyropoulos

προγνωστικά

Δυο σημεία από τα προκριματικά του Euro 2024 έχει ξεχωρίσει ο Αργυρόπουλος για τα σημερινά προγνωστικά του.

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Διανύουμε εβδομάδα εθνικών οπότε παίζουμε συντηρητικά και έξυπνα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για τα προγνωστικά μου.

Προγνωστικά: Νορβηγία – Ισπανία

Η Νορβηγία υποδέχεται την Ισπανία (21:45) σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους καθώς σε περίπτωση ήττας μένουν εκτός. Η Ισπανία έχει την πολυτέλεια της ισοπαλίας εξάλλου έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από την Νορβηγία. Δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ όμως πως η φανέλα και η εμπειρία θα μιλήσει. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν και θα πάνε για την νίκη-πρόκριση. Θα επιλέξω το διπλό.

Ουαλία – Κροατία

Πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Η Ουαλία υποδέχεται την Κροατία σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση. Νίκη θέλουν οι Κροάτες ώστενα περάσουν στα τελικά του Euro 2024. Το 1.90 του διπλού το βρίσκω υπερβολικό. Η Ουαλία δεν έχει κερδίσει ποτέ την Κροατία, σε καμιά διοργάνωση. Με μόλις 7 βαθμούς στον όμιλο πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να περάσουν οι Ουαλοί. Δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.  Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν για να πάρουν την νίκη και είναι σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα. Διπλό λοιπόν να τελειώνουν από σήμερα οι Κροάτες.

Με τα φαβορί για την πρόκρισηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τα φαβορί για την πρόκριση

Μονό
21:45

Νορβηγία – Ισπανία

2

1.90
BET: 20 units
Μονό
21:45

Ουαλία – Κροατία

2

1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending