Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μέρα των μεγάλων φαβορί #Bats

Μέχρι το 2.33 φτάνουν οι αποδόσεις από τις τρεις σημερινές επιλογές του #Bats, ποντάροντας σε αγώνες ισχυρών φαβορί.

Άλλη μια μέρα με προκριματικά Euro, άλλη μια μέρα με στόχο το ταμείο. Ας δούμε τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Γεωργία – Κύπρος

Στον πρώτο όμιλο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: πως η Γεωργία και η Κύπρος δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Τέσσερις βαθμούς σε πέντε ματς έχουν μαζέψει οι γηπεδούχοι, κανέναν σε έξι ματς οι φιλοξενούμενοι. Εμφανής η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων με τους Κύπριους να μην μπορούν να ανταγωνιστούν κανέναν αντίπαλο στον όμιλο. Σε όλα τα ματς εκτός από αυτό του πρώτου γύρου με τη Γεωργία έχουν δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 4-0 από τη Νορβηγία. Οι Γεωργιανοί έρχονται με φόρα από το εμφατικό 8-0 σε φιλικό κόντρα στην Ταϊλάνδη και θα επιχειρήσουν να πάρουν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους. Πάμε με την ειδική επιλογή να σκοράρει η Γεωργία και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Τσεχία – Νησιά Φερόε

Ποιος θα περίμενε ότι μετά από έξι αγωνιστικές στον πέμπτο όμιλο, την πρώτη θέση θα είχε η Αλβανία; Μετά το εντυπωσιακό 3-0 απέναντι στην Τσεχία έφτασε τους 13 βαθμούς, και δεδομένου ότι στα δύο ματς που απομένουν θα αντιμετωπίσει Μολδαβία και Νησιά Φερόε, μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση. Οι Τσέχοι λοιπόν, θα παλέψουν με την Πολωνία για την άλλη προνομιούχο θέση. Αυτή την στιγμή βρίσκονται τρίτοι με οκτώ βαθμούς, με ένα ματς λιγότερο από τους Πολωνούς που έχουν εννιά.

Απόψε δίνουν το ευκολότερο ματς τους στα προκριματικά, κόντρα στην ουραγό ομάδα των Νήσων Φερόε. Χαοτική η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων οπότε δεν τίθεται θέμα ως προς το αποτέλεσμα. Η συντριβή στα Τίρανα δημιουργεί την επιθυμία για ξέσπασμα από το σύνολο του Σίλχαβι. Γι’ αυτό τον λόγο θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.06 της WinMasters.

Προγνωστικά: Άλλο επίπεδο οι γηπεδούχοι

Δύο βαθμούς άφησε στο ματς με τη Λευκορωσία η Ρουμανία, σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς. Πιθανώς να ανέβαλε την εξασφάλιση της πρόκρισης κόντρα στο Ισραήλ, που προφανώς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης δεν αγωνίζεται σε αυτή τη διακοπή. Σήμερα υποδέχεται την αδύναμη Ανδόρα που, για τα δικά της δεδομένα, έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Πέρα από τις δύο ισοπαλίες, μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια δέχτηκε πάνω από δύο γκολ. Εδώ πάντως θα έχει δύσκολο έργο, κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται το τρίποντο. Περιμένουμε η Ανδόρα να… πληρώσει τα σπασμένα κι επιλέγουμε το over 2,5 στο 1.55 της Fonbet.

Συνέχεια με τον τέταρτο όμιλο και το Τουρκία – Λετονία. Ηθικόν ακμαιότατον για τους Τούρκους μετά την τεράστια νίκη στην έδρα της Κροατίας με 1-0. Ο Μοντέλα πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο, καθώς πέρα από τους τρεις βαθμούς η ομάδα του έκανε και πολύ καλή εμφάνιση. Έναν βαθμό χρειάζεται στα εναπομείναντα δύο ματς της για να είναι και επίσημα στο Euro 2024, όμως αποκλείεται να παίξει για την ισοπαλία σε ένα τέτοιο ματς. Έχει μεγάλη ποιότητα επιθετικά και θα αντιμετωπίσει την ουραγό Λετονία, που μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμενία θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Κι εδώ πάμε με το over 2,5 που πληρώνει 1.50 στη Fonbet, στο 2.33 συνολικά η δυάδα μας.

Η μέρα των μεγάλων φαβορίΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η μέρα των μεγάλων φαβορί

Περισσότερα

Click to comment

Trending