Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πίστη στα φαβορί στο NFL έως 2.26! #Bilias1974

Στροφή στα προγνωστικά NFL για τον #Bilias1974 με επιλογές έως 2.26!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Τα προγνωστικά τένις του τελευταίου άρθρου επιβεβαιώθηκαν και με σχετική ευκολία και συνεχίσαμε με δεύτερο συνεχόμενο 2/2 στις στοιχηματικές επιλογές μας. Θα κάνουμε σήμερα μια μικρή στροφή σε άθλημα και θα κοιτάξουμε προς το αγαπημένο μας American Football και το πρωτάθλημα του NFL.

Προγνωστικά NFL

Στην έκτη εβδομάδα του πρωταθλήματος έχουμε μπει και σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ομάδες που κοιτάνε τα play off αλλά και αυτές που δείχνουν να μην έχουν καμία ελπίδα για παρουσία στην postseason.

Μια από αυτές, που τις πρώτες εβδομάδες δεν έχει δείξει καθόλου καλό πρόσωπο, είναι οι Νιού Γιόρκ Τζάιντς που ταξιδεύουν στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσουν τους Μπάφαλο Μπιλς. Οι Τζάιντς έχουν ρεκόρ 1-4, έχοντας βέβαια αντιμετωπίσει ισχυρές ομάδες μέχρι τώρα όπως οι Ντάλας Κάουμποις και οι Σαν Φρανσίσκο Φόρτι Νάινερς μεταξύ άλλων. Ακόμα και έτσι όμως στις τέσσερις ήττες τους έχουν δείξει σημάδια διασυρμού χάνοντας με μέσο όρο 23 πόντους ανά παιχνίδι!

Κάτι παρόμοιο αναμένουμε και στο παιχνίδι τους απέναντι στους δυνατούς στην έδρα τους Bills (3-2) που παρότι προέρχονται από ήττα (στο Λονδίνο απέναντι στους Τζάγκουαρς) έχουν την ποιότητα και το καλύτερο ρόστερ να πετύχουν μια άνετη νίκη. Οι Τζάιντς μάλιστα έχουν και σημαντικά θέματα απουσιών καθώς θα αγωνιστούν σίγουρα χωρίς τον μέχρι τώρα βασικό τους οργανωτή (QB) Ματ Τζόουνς ενώ αμφίβολος παραμένει o βασικός running back τους, ο Σακουόν Μπάρκλεϊ.

Λος Άντζελες Ραμς – Αριζόνα Κάρνιναλς

Ο δεύτερος αγώνας που μας κέντρισε την προσοχή στα προγνωστικά NFL σήμερα είναι στην Καλιφόρνια με τους γηπεδούχους Λος Άντζελες Ραμς (2-3) να υποδέχονται τους Αριζόνα Κάρντιναλς (1-4). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα αλλά απέναντι σε ένα από τα φαβορί για παρουσία στο φετινό Superbowl, τους Φιλαδέλφεια Ιγγκλς. Ουσιαστικά και οι τρεις ήττες τους είναι απέναντι σε ομάδες που είναι από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα με τις άλλες δύο να είναι απέναντι στους Σινσινάτι Μπένγκαλς και τους Σαν Φρανσίσκο Φόρτι Νάινερς. Η ομάδα των Ραμς μάλιστα θα έχει ξανά στην διάθεση της τον σταρ receiver της Cooper Cupp που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν αλλά επέστρεψε την περασμένη αγωνιστική  καταγράφοντας 118 γυάρδες στην υποδοχή.

Τώρα αντιμετωπίζουν λοιπόν την ομάδα των Κάρντιναλς που στην αρχή της σεζόν είχε χαρακτηριστεί ως η πιο πιθανή ομάδα για να τερματίσει με τις λιγότερες νίκες στην σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι έκανε καλύτερη έναρξη από ότι προβλεπόταν νικώντας μεταξύ άλλων και τους Ντάλας Κάουμποϊς αλλά τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει επανέλθει σε αναμενόμενες εμφανίσεις με βαριές ήττες διψήφιων διαφορών

Αρχικά λοιπόν επιλέγουμε μια δυάδα με θεωρητικά ασφαλές χάντικαπ νίκης στα φαβορί συνολικής απόδοσης 2.26, όπως την βρίσκουμε στη Stoiximan.

Για τη δεύτερη μας πρόταση θα πάμε σε ειδικό στοίχημα επιλέγοντας το over 86,5 στις γυάρδες υποδοχής του Cooper Cupp στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Πίστη στα φαβορί στο NFL έως 2.26!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πίστη στα φαβορί στο NFL έως 2.26!

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending