Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίζουν τα ρέστα τους #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Νορβηγία – Ισπανία και καταλήγει σε πρόταση του 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, πάμε και σήμερα Κυριακή με ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος με μία αναμέτρηση που μονοπωλεί, είναι η αλήθεια, το ενδιαφέρον του φίλαθλου, αλλά και του στοιχηματικού κοινού.

Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Νορβηγία – Ισπανία. Χαλαρό εκτός έδρας 4-0 για τους Νορβηγούς στην Κύπρο προ ημερών, με 2-22 τελικές και xGoals που έφτασαν το 1.85. Πως να χάσουν το τρίποντο με τέτοια εμφάνιση; Τρίτη διαδοχική νίκη, η αποψινή αναμέτρηση είναι όμως ιδιαίτερη δύσκολη και απαιτητική.

Η Ισπανία από τη μεριά της δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Σκωτίας, παρά το «καθαρό» 2-0. Χρειάστηκε το VAR για να μην μετρήσει το 0-1 των φιλοξενούμενων, βρήκε γκολ με τον τρομερό -τελευταία- Μοράτα και για το 2-0 εκμεταλλεύτηκε αντίπαλό λάθος. Πλέον, ψάχνει δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές για να «κλειδώσει» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Στο διά ταύτα, για τους γηπεδούχους μοιάζει με τελικός. Μεγαλύτερο το κίνητρό τους, αλλά κόντρα σε μεγαθήρια δεν έχει πετύχει τίποτε αξιόλογο. Επιθετικά όμως είναι ικανοί και ποιοτικοί, ενώ πρέπει να ρισκάρουν για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Μοιραία θα στραφώ στην επιλογή του goal/goal λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45

Νορβηγία – Ισπανία

Goal/goal

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending