Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Το έχουμε ξανακάνει #Nikolas43

Το έχουμε ξανακάνει

Παιχνίδι τελικός για την Ελλάδα απέναντι στην Ολλανδία και ο #Nikolas43 στηρίζει την Εθνική στο 3.80 για να χαμογελάσουμε ξανά

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η Ελλάδα να παίζει την πρόκριση της απέναντι στην Ολλανδία. Σενάριο που έμοιαζε απίθανο όταν έγινε η κλήρωση και βρέθηκαν στον όμιλο μας τα δυο θηρία. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Ελλάδα – Ολλανδία 

Στις 11 Οκτωβρίου 2003 η Ελλάδα ήθελε μόνο νίκη απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία. Μια νίκη για να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ακόμα έχω το συναίσθημα στο μυαλό μου την ώρα που ο Τσιάρτας έστηνε τη μπάλα στο πέναλτι. Είχα τόσο άγχος που δεν κοιτούσα την τηλεόραση. Αντιθέτως ο Τσιάρτας είχε απίστευτη ψυχραιμία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Εγώ που δεν έβλεπα πιθανότατα να την είχα στείλει στα πουλιά αν ήμουν στη θέση του άρα είχαμε τις σωστές θέσεις εκείνη τη στιγμή. Το συναίσθημα μοναδικό καθώς κανένας δεν τολμούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Θεωρούσα ότι ζούσα την μεγαλύτερη στιγμή εκείνης της εθνικής ομάδας. Ακολούθησε το γκολ του Αμανατίδη το 2008 και του Γκέκα το 2012 αλλά η πρώτη φορά ήταν μοναδική. 

Στο σήμερα

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε 20 χρόνια αργότερα να δίνει η Ελλάδα παρόμοιας σημασία παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία. Το τι έχει περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια το ξέρουμε όλοι. Το συναίσθημα όμως είναι το ίδιο. Μια νίκη μας στέλνει με το ενάμιση πόδι στα τελικά του Euro. Το άλλο μισό θα κριθεί στο παιχνίδι με τους Γάλλους στην Αθήνα όπου σε περίπτωση νίκης απόψε, θα μας κάνει η ισοπαλία. Δεν υποτιμάμε την Ολλανδία θα είναι ολέθριο λάθος. Αυτή είναι το φαβορί εμείς απλά έχουμε πίστη και δικαίωμα στο όνειρο. Η Ελλάδα δείχνει ικανή να κάνει την υπέρβαση αρκεί όλα να είναι υπέρ της. Τύχη, πίστη, θέληση είναι κάποιοι παράγοντες.

Η επιλογή του άσου στο 3.80 είναι μεγάλο ρίσκο στο αλλά εγώ θα το τολμήσω. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο λογικά θα το κρίνει ένα γκολ. Σε περίπτωση ήττας αναζητάμε μόνο ένα θαύμα. Είναι ή τώρα ή ποτέ. Όσο το παιχνίδι είναι στο 0-0 η εθνική θα πιέζει. Πολύ πιθανό να δούμε γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά σε απόδοση 2.50 η οποία με καλύπτει. Ας ελπίσουμε να είναι και το νικητήριο. 

Μονό
21:45

Ελλάδα – Ολλανδία

1

3.80
BET: 20 units
Ειδικό
21:45

Ελλάδα – Ολλανδία

Γκολ μετά το 80:00

2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending