Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείχνει τα δόντια του στην Τουρκία #Dogass

Δείχνει τα δόντια του στην Τουρκία

Προγνωστικά μπάσκετ: Με πληθώρα επιλογών υπερδιπλασιασμού ,από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφει ο #Dogass.

Καλημέρα σε όλους. Διαβολοβδομάδα ξεκινάει και τα προγνωστικά μπάσκετ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη στήλη μας. Ξεκινάμε λοιπόν.

Βγάζει αντίδραση-Ζορίζονται τα γκαρντ

Πρώτη επιλογή είναι από την έξοδο του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρ. Αν μη τι άλλο, πρέπει να παλέψουν οι πράσινοι. Εδώ θεωρώ value σαν επιλογή τους under 10,5 πόντους του Γιαμ Μάνταρ. Ο Ισραηλινός πλέι μέικερ δεν ήταν ποτέ σκόρερ. Όσο κακή κι αν είναι η άμυνα των πράσινων, θεωρώ πως θα τον περιορίσει ως ένα βαθμό.

Η επιστροφή του φονιά

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτή η επιλογή θα ήταν «έγκλημα» όμως, επειδή δεν αγωνίστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, θα είμαστε πιο συντηρητικοί. Αναφέρομαι στους over 7,5 πόντους του Μάρκο Σπίσου στην αναμέτρηση της Βενέτσια με τη Χάποελ τελ Αβίβ. Αν είναι σοβαρός το όριο αυτό το βγάζει μόνο από τα σουτ τριών πόντων! Ακόμη θα πάρω στην ίδια αναμέτρηση, τα ομαδικά over 7,5 τρίποντα της ιταλικής ομάδας.

Χτίζει χαρακτήρα με Ράγκλαντ

Πρεμιέρα του BCL σήμερα και το Περιστέρι θα αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Λε Μαν. Οι Γάλλοι είναι ομάδα που στηρίζετε στις ορέξεις των Μέισον και Τζόουνς. Το Περιστέρι του coach Σπανούλη παίζει καλό μπάσκετ σε σημείο που έχασε στα σημεία από τον Παναθηναϊκό! Ο Ράγκλαντ έχει δώσει άλλο αέρα και θεωρώ εφικτή τη νίκη του Περιστερίου.

Δείχνει τα δόντια του στην ΤουρκίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δείχνει τα δόντια του στην Τουρκία

Ειδικό
20:15

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Μάνταρ under 10,5 πόντοι

1.78
BET: 40 units
Ειδικό
21:00

Βενέτσια – Χάποελ

Σπίσου over 7,5 πόντοι

1.90
BET: 25 units
Ειδικό
21:00

Βενέτσια – Χάποελ

Βενέτσια over 7,5 τρίποντα

2.05
BET: 40 units
Μονό
21:15

Λε Μαν – Περιστέρι

2

2.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending